Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Aynı ligde 2 şampiyon!

Aynı ligde 2 şampiyon!

SPOR 6.06.2017 08:04:00 0
Aynı ligde 2 şampiyon!
Tuğraspor ve Küçük Hacılarspor, ligi 33’er puanla tamamladılar. İki takımda birbirleriyle karşılaştığı maçlarda 2-0’lık galibiyetler aldı. Küçük Hacılarspor Yöneticisi Davraz, “Bize iki takımda şampiyonsunuz diyorlar. ASKF’nin sitesinde Tuğraspor lider gözüküyor. Bizim bildiğimiz bir tane şampiyon olur. Biz bu işe bir anlam vermedik. Bir maç daha oynatılmasını istiyoruz. Prosedür bunu gerektiriyor” iddialarında bulundu.
 
  
                Isparta 2. Amatör Futbol Ligi B Grubu’nda Tuğraspor ve Küçük Hacılarspor, ligi 33’er puanla tamamladılar. İki takımda birbirleriyle karşılaştığı maçlarda 2-0’lık galibiyetler aldı.
                Her iki maçta aynı skorla sona ererken, B Grubu’nun şampiyonu ise 2 takımın birden olduğu açıklandı.
BİZE İKİ TAKIMDA ŞAMPİYONSUNUZ DİYORLAR
                Küçük Hacılarspor Kulüp Yöneticisi Hasan Hüseyin Davraz, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Davraz, “2 takımda ligi aynı puanla tamamladı. Statü gereği birbirlerine üstün sağlayan takım lider olur. Ancak 2 takımda aynı skoru aldı. Genel averaja bakılmıyor. Normalde bir maç daha oynatılması gerekiyor. Orada da şampiyonun belli olması gerekiyor. Şimdi ödül töreni yapıldı. Bizim takımımıza sadece kupa verildi. Ama madalya verilmedi. Karşı takıma ise hem kupa hem de madalya takıldı. Ayrıca Tuğraspor’a verilen kupa biraz daha büyüktü, farklıydı yani. İyi de şampiyon kim! Bize iki takımda şampiyonsunuz diyorlar. ASKF’nin sitesinde Tuğraspor lider gözüküyor. Bizim bildiğimiz bir tane şampiyon olur. Biz bu işe bir anlam vermedik. Bir maç daha oynatılmasını istiyoruz. Prosedür bunu gerektiriyor” iddialarında bulundu
AYRICA MADALYALARI BİZ VERMEDİK
Futbol İl Temsilcisi Ali Özgün ise Küçük Hacılarspor’un bu itirazına “ 2 takıma bir üst lige aldık. A ve B Grubunda 4 takım bir üst lige çıktı.Bir maç daha oynatmamız mümkün değil.  Ayrıca madalyaları biz vermedik. Tuğraspor kendi madalyasını kendi yaptırmış” şeklinde cevap verdi.
BİR MAÇ DAHA OYNATAMAYIZ
                Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erhan Oturak, Küçük Hacılarspor’un yöneticilerine bu konuyu defalarca aktardıklarını belirterek, “4 takım 1. Amatör Lige yükselmiştir.  Grubu’nda da Tuğraspor ve Küçük Hacılarspor’un puanı eşittir. Zaten 2 takımda bir üst lige çıkıyor. Bir maç daha oynatamayız” şeklinde cevap verdi.
 

Anahtar Kelimeler:
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °