Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Attığının üç katını kaçırdı: Ispartaspor Zor da olsa Kazandı

Attığının üç katını kaçırdı: Ispartaspor Zor da olsa Kazandı

SPOR 13.10.2019 15:53:00 0
Attığının üç katını kaçırdı: 
Ispartaspor
Zor da olsa 
Kazandı
Kendi saha ve seyircisi önünde Yatağanspor ile karşı karşıya gelen Ispartaspor, zor da olsa rakibini 2 – 1 yenerek sahadan üç puanla ayrılmayı başardı. Gol yollarında bir türlü istenilen seviyeye gelemeyen Yeşil – Pembeli ekibin gollerini Volkan Serim kaydetti.
 
Bölgesel Amatör Futbol Liginde 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin dördüncü haftasında Isparta Atatürk Stadyumunda Yatağanspor ile karşı karşıya geldi.
TARAFTARLAR MAÇA
FAZLA İLGİ GÖSTERMEDİ
Dün saat 15.00’te başlayan maçı; Vali Ömer Seymenoğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan ve diğer protokol üyeleri ve yaklaşık iki bin dolayında taraftar izledi. Takımın geçtiğimiz hafta Kestelspor’a yenilmesi nedeniyle taraftarlar dünkü maça fazla ilgi göstermedi ve tribünler kısmen boş kaldı.
ISPARTASPOR,
ZORLANDI AMA KAZANDI
Ispartaspor, bu haftaki maçlar öncesinde puan durumunda iki sıra altında yani onuncu sırada bulunan rakibi Yatağanspor karşısında ilk yarıda oldukça iyi ve üstün bir futbol oryaya koyarak 45 dakika sonunda soyunma odasına 2 – 0 üstünlükle gitti. Ancak, Yeşil – Pembeli ekip ikinci yarı aynı başarıyı gösteremedi ve özellikle bulduğu mutlak gol pozisyonlarını cömertçe harcadı. Ispartaspor ilk yarıda attığı gollerle maçı kazanmasını bildi ve hanesine üç puan yazdırarak bir hafta aranın ardından galibiyetle tanıştı.
ISPARTASPOR’DA
TURGUT KUL GÖREVDE
Öte yandan, hafta içinde Teknik Heyette değişikliğe giden Ispartaspor yönetimi, Teknik Direktör Tarık Söyleyici’nin Yardımcıları Hüseyin Usku ve Gökhan Çelebi ile yolları ayırarak yerlerine Turgut Kul’u getirmişti. Kul, Yardımcı Antrenör olarak bugün ilk resmi maçına çıktı.
32 GENÇLİK MAÇ BOYUNCA DESTEKLEDİ
Dünkü maçta Ispartaspor’un en büyük destekçisi olan 32 Gençlik Taraftar Grubu maç boyunca takımını destekleyerek görevini yerine getirdi.
GOLLER İLK YARIDA GELDİ
Ispartaspor maça hızlı başladı ve maçın 19 ila 35. Dakikalarında Volkan Serim’ign attığı gollerle durumu 2 – 0 yaptı. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda Yeşil – Pembeli ekip baskılı bir futbol oynasa da ilk yarıya göre daha vasat bir oyun ortaya koydu ve maçın 78. Dakikasında kalesinde gördüğü gol ile skor 2 – 1’e geldi.
PUANINI 7’YE ÇIKARDI
Ispartaspor, bu galibiyetle puanını 7’ye, averajını da (0)’a yükselterek 8. Sıradan 6. Sıraya yükseldi. Maçın hakem triosu da iyi bir maç yönetimi gösterdi. Yeşil – Pembeli ekip, bu hafta sonu Karaman Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
 
 
MAÇIN KARNESİ:
STAD: Atatürk
HAKEMLER: Betül Baykan, Hasan Bostan, Alper Serdar Kaya
ISPARTASPOR: Özcan Bozan, Mustafa Kurcan, Mehmet Can Işık, Efşan Gençgin, Deniz Boztepe (dk.88 Emincan Konuk), Hakan Çorlak, İlyas Barut, Emre Bozatlı, Volkan Serim (dk.84 Timurcan Gök), Furkan Yıldırım, Enes İlhan Yüksel (dk. 57 İbrahim Zeytin)
YATAĞANSPOR: Eren, İlhan, Cantürk, Osman, Hüsnü, Batuhan, Onur (dk. 85 Tayyip Mevlüt) Serdar (dk. 46 Ömer Behiç), Adem, Mustafa.
GOLLER: Dak. 19 ve 36 Volkan Serim (Ispartaspor), Dk. 78 Batuhan (Yatağanspor)
S. KART: Özcan, Efşan, Volkan (Ispartaspor), Onur ve Adem (Yatağanspor)
 
 
MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI:
Dak. 4: Ceza sahası önünde topla buluşan Emre Bozatlı’nın sert şutu üstten auta  çıktı.
Dak. 19: Ispartaspor aradığı golü buldu. Bu dakikada Emre Bozatlı aldığı topla hızla Yatağanspor ceza sahasına girdi çizgiden topu ceza sahasına çıkardı. Volkan Serim gelen topu düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi: 1 – 0.
Dak. 30: Sağdan yapılan ortada ceza sahasına gelen topa yükselen Enes İlhan’ın kafa şutu kalecide kaldı.
Dak. 35: Ispartaspor bu dakikada ikinci golüne kavuştu. Deniz Boztepe’nin sağdan yaptığı ortayı iyi takip eden Volkan kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti: 2 – 0. İlk yarıda başka gol olmadı ve Ispartaspor soyunma odasına 2 – 0’lık galibiyetle gitti.
Dak. 54: Ispartaspor atağında soldan yapılan ortada ceza sahasında topla buluşan Furkan’ın şutu yandan auta çıktı.
Dak. 67: Ceza sahası içinde topla buluşan Emre Bozatlı döndü vurdu top yandan auta çıktı.
Dak. 78: Bu dakikada konuk ekip Yatağanspor’un golü geldi. Ispartaspor ceza sahası önünde bir türlü uzaklaştırılamayan top Batuhan’ın önünde kaldı. Bu futbolcunun önce düzeltip sonra defans oyuncularının bakışları arasında çektiği şut ağlara gitti: 2 – 1.
Dak. 89: Ispartaspor atağında Emre Bozatlı sıfır noktasına kadar indi ortasını açtı ancak ceza sahasında topa kimse vuramayınca defan uzaklaştırdı. Maçta başka gol olmadı ve karşılaşma 2 – 1 Ispartaspor’un galibiyetiyle sona erdi. KARAMAN BELEDİYESPOR
DEPLASMANINA GİDECEK
Ispartaspor, bu zorlu maçın ardından hafta sonu Karaman Belediyespor deplasmanına gidecek.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °