Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

ASKF’de başkanlığı Oturak kazandı

ASKF’de başkanlığı Oturak kazandı

SPOR 15.06.2017 06:23:00 0
ASKF’de başkanlığı Oturak kazandı
Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun gerçekleştirilen 13. Olağan Genel Kurulu’nda Erhan Oturak ve Önder Topçu, başkanlık için yarıştı. 127 üyenin oy kullandığı seçimde Erhan Oturak 86 oy alırken, diğer aday Önder Topçu 41 oyda kaldı. Oturak, kendisine bu göreve yeniden layık gören üyelere teşekkür ederek, tesisleşmeye gideceklerini ve yeni projelerin olduğunu söyledi.
Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 13. Olağan Genel Kurulu önceki gün saat 17.30’da Milli Egemenlik Spor Kompleksi’nde yapıldı. Divan Başkanlığı’na Kaya Öksüz, Muammer Çankaya ve İsmail Hakkı Yalçın’ın getirilmesiyle başlayan kongre, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
Kongreye geçilmeden üyeler sezon içerisinde yaşanan sorunlarla ilgili söz aldılar.
Kongrede mevcut başkan Erhan Oturak, yeşil listeyle, eski genel sekreter Önder Topçu beyaz listeyle yarıştı. 2 başkanın açıklamaları sırasında zaman zaman kısa süreli polemiklerin yaşandığı gözlendi.
127 üyenin oy kullandığı seçimde Erhan Oturak 86 oy alırken, diğer aday Önder Topçu 41 oy aldı. Yeniden başkanlığa seçilen Oturak, kendisine bu göreve yeniden layık gören üyelere teşekkür etti. Tesisleşmeye gideceklerini ve yeni projelerin olduğundan bahseden Oturak, Isparta futbolunun kalkınması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Bu arada IASKF’ın Yeni Yönetimde şu isimler yer alıyor: Erhan Oturak (Başkan), Tansel Tekeli (Genel Sekreter), Nurettin Akgül, Ali Özgün, Turan Gökçen, Ali Çakacı, Yusuf Tunç, Murat Oruç, Abdullah Çobankaya, Mehmet Demiralay ve Yaşar Gürtoklu.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °