Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Ara Transferin Bitmesine Sadece Yarım Gün Kaldı! Tek Forvet Yetmez, İki Forvet Alınmalı: Aynı Hata Bir Daha Yapılmak Üzere!

Ara Transferin Bitmesine Sadece Yarım Gün Kaldı! Tek Forvet Yetmez, İki Forvet Alınmalı: Aynı Hata Bir Daha Yapılmak Üzere!

SPOR 1.02.2021 08:36:00 0
Ara Transferin Bitmesine 
Sadece Yarım Gün Kaldı! 
Tek Forvet Yetmez, İki Forvet Alınmalı: 
Aynı Hata 
Bir Daha 
Yapılmak Üzere!
Ispartasporlu Taraftarlar, sezon başından bu yana geçen sürecin sezon başında bir forvete güvenerek ikinci bir forvetle sözleşme imzalanmamasının hata olduğunu ortaya çıkardığını belirterek; “Aynı hatayı bir daha yapmayalım. Tek forvetle yetinmeyerek, 2 hatta 3 forvet oyuncu alarak biri başarısız olursa diğerini değerlendirelim ki, takımımız başarısızlığa düşmesin” dediler.
 
FUTBOLDA ARA
TRANSFER BUGÜN BİTİYOR!
Kulüplerin, takımlarındaki eksik mevkilere futbolcu takviye etmelerini sağlamak amacıyla uygulamaya konulan ve 5 Ocak 2021 tarihinde başlayan Futbolda ‘Ara Transfer’ Dönemi bugün sona eriyor. Diğer bir  deyişle, söz konusu sürenin bitmesine sadece yarım gün kaldı.
ALINAN SANTRAFOR
YA BAŞARISIZ OLURSA?
Ispartaspor, ara transfer döneminde biri santrafor olmak üzere 7 futbolcuyu renklerine bağladı. 6 futbolcu ile yollarını ayırdı. Ancak, ligin ilk yarısında gol yollarında büyük sıkıntılar çeken ve santrafor eksikliği yaşayan Yeşil – Pembeli kulübün ara transfer döneminde sadece bir santrafor transfer etmesi Ispartaporlu taraftarları endişelendiriyor.
TARAFTARLARDAN
YÖNETİME ÖNEMLİ ÇAĞRI
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartaspor’da yaşanan ‘Golcü’ sıkıntısı taraftarları da harekete geçirdi. Yeşil – Pembeli Taraftarlar, ilk yarıda takımın gol atmakta büyük sıkıntılar yaşadığını vurgulayarak yönetime önemli çağrıda bulundular.
TARAFTARLAR; “BU TAKIMA
İKİNCİ GOLCÜ ŞART”
Ispartaspor’da ilkyarıda büyük bir forvet ve golcü futbolcu sıkıntısı yaşandığını ifade eden Yeşil – Pembeli taraftarlar konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada şu görüşlere yer verdiler; “Bilindiği gibi takımımız geçen yıl Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele ediyordu. Takımımızın golcüsü, forvet oyuncusu ise Volkan Serimdi. Volkan, geçen yıl yani takımımız BAL liginde iken çok güzel goller attı ve takımımızın 3. Lige çıkmasında büyük rol oynadı ve grupta gol kralı oldu. Ancak, kendisi bu sezon yani takımımızın 3. Lige çıkmasıyla aynı başarıyı gösteremiyor. Kendisinden beklenen performansı ortaya koyamıyor. Kendisinden üç – dört hafta sonra bir patlama yapar diye bekledik ancak, kendisi bir türlü bu patlamayı gerçekleştiremedi ve kulübümüz de kendisiyle devre arasında yolları ayırdı. Zaten, takımımızın ilk yarıda gol atmakta yaşadığı sıkıntı takımın attığı gol sayısına yansımış durumda.
“SÜREÇ HATA YAPTIĞIMIZI
ORTAYA ÇIKARDI”
Yönetim Kurulumuz da doğal olarak geçen yıl takımı sırtlayan ve grupta gol kralı da olan Volkan Serim’in bu sezon da aynı başarıyı gösterip golleri üst üste sıralayacağını düşünerek sezon başında kendisiyle anlaşmaya vararak başka hiçbir golcü arayışına girme gereği duymadı ve takım sezona sadece bir forvet oyuncusu ile girdi. Ancak, sezon başından bu yana yani aradan geçen 4 aylık süreçte bu konuda hata yapıldığı ve Volkan Serim’in yanı sıra mutlaka başka bir golcü futbolcu daha almamız gerektiği gerçeği bariz bir şekilde ortaya çıkmıştı.
“TAKIMA ACİLEN BİR
GOLCÜ DAHA ALINMALIDIR”
Kulübümüz,  devre arası transfer döneminde sadece ligin son sırasındaki Erhavispor’un santraforu Bilal Çebi’yi aldı. Yani, şuanda takımda tek santrafor var. Eğer, Çebi başarılı olur, gollerini sıralarsa sorun yok. Ya, Volkan Serim gibi gol atamama durumu ortaya çıkarsa işte o zaman ne olacak? İlk yarıdaki gol sıkıntısı ikinci yarıda da aynen devam edecek mi? Buradan yönetime çağrıda bulunuyoruz. Ara transfer döneminin bitmesine az bir zaman kaldı. İlk yarıda yapılan aynı hatayı bir daha yapmamak için takıma çok etkili ikinci bir santrafor daha alınmalıdır. Sadece bir golcü değil, 2 hatta 3 golcü futbolcu ile sözleşme imzalayalım ki, birisinin başarısızlığı belli olduğu zaman hemen diğerini sahaya sürebilelim. Aksi takdirde, aynı Volkan Serim olayında olduğu gibi, başarısızlık halinde sahaya sürecek ikinci bir golcü futbolcumuz olmaz ve takım ligde gol atmakta çok zorlanır. Ligin ilk yarısında olduğu gibi gol atma işi de takımın forveti yerine kanat oyuncularının üzerine kalır” dediler.

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °