Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ankara’da Isparta Rüzgarı

2015 yılında ilki gerçekleştirilen Gençlik Merkezi Günleri, bu yılda Ankara Ticaret Odası Congresium Sergi Sarayında yapıldı. Isparta Gençlik Merkezi de kendi standında gençlik merkezlerinde yapılan faaliyetlerini sergiledi.

SPOR 24.05.2016 11:43:00 0
Ankara’da Isparta Rüzgarı
2015 yılında ilki gerçekleştirilen Gençlik Merkezi Günleri, 2016 yılında da Ankara Ticaret Odası Congresium Sergi Sarayında 17 – 18 Mayıs’ta yapıldı.

81 ilden gelen Gençlik Merkezlerinin Ankara Ticaret Odası Congresium Sergi Sarayında kendi stantlarında gençlik merkezlerinde yapılan faaliyetlerini sergiledi.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi olarak etkinlik ve faaliyetlerin tanıtımını yaptığı Gençlik Merkezi etkinlikleri kapsamında Gençlik Merkezinde yapılan faaliyetlerden Ebru, Resim, Üç Boyutlu Resim, Taş Bebek, Minyatür Halı çalışmalarına ait eseler sergilendi.

Isparta ile özdeşleşen gül ve gül ürünlerinin tanıtımının da yapıldığı Gençlik Merkezleri Günlerinde ziyaretçilere gül lokumu, gül suyu ve gül şerbeti ikram edildi.Gençlik Haftası etkinlikleri 16 Mayıs’ta 81 il 7 bölgeden katılan gençlerin türkülerinin seslendirileceği Gençlik Merkezleri Arası Türk Müziği Yarışması ile başladı.Bununla beraber Osmanlı Mimarisi ile süslenmiş Sanat Sokağı da kuruldu.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °