Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AMATÖR KÜMEDE BİR CEVHER: KEMAL ÜNAL

AMATÖR KÜMEDE BİR CEVHER: KEMAL ÜNAL

SPOR 8.02.2022 04:34:00 0
AMATÖR KÜMEDE BİR 
CEVHER: KEMAL ÜNAL
Orta sahada müthiş bir dinamo. Asist kralı, çalım üstadı ve saha içi ağabey. Başarısızlığı asla kabul etmeyen kişilik. Evet. Isparta’nın evladı ( 31 ) yaşındaki Kemal Ünal’dan bahsediyoruz. Isparta 1. Amatör kümedeki cevher diyoruz, biz ona.
 
Profesyonel olarak, 2008-2009’dan bu yana Ankara Keçiörengücü-Çankırı Belediyespor-Tarsus İdman yurdu-Sandıklıspor-Zonguldakspor-TKİ Tavşanlıspor-Düzcespor-Gebzespor-Belediye Kütahyaspor-ISPARTA 32 SPORDA oynadı pek çok şampiyonluklar ve sevinçler yaşadı, en son Isparta 32 Sporun (24.05.2021’de Eskişehirdeki 3. Lig play-off final maçında 5-2 son penaltı golüyle) Bursa Yıldırımspor filelerini havalandırarak, bu şehre olan borcunu şampiyonluk sevinci yaşatarak ödeyen insandan bahsediyoruz. Elbette bu övgüleri hemşehrimiz Kemal Ünal için daha önceleri yapmalıydık, geç kalmış olmamız, bizim bir özrümüz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ancak son şampiyonluktan önce yaşanan başkan-yönetim-taraftar-basın arasındaki kriz ve sorunlar, tarihe not düşecek kadar önemli amma hepsi geçmişte kaldı, yani (kar yağdı, izler örtüldü.) Geçtik…
 
Cevher dedik ya. Hemşehrimizi izlemek ayrı bir zevk. Esas amaç futbolda fark yaratan Keçiborlu ilçemizi Teknik sorumlu Fatih Bozbaş ve gençlerle birlikte BAL’a taşımak elbette. Zaten onlara dar geliyor 1. küme… Hele hele aynı amaç ve forma için ter döken Şevki Kapılı, Ömer Altınay-Özkan Yalçın gibi eski profesyonellerle olan saha içi uyumu Oğulcan – Derya ve Cengizhan gibi gençlerle birlikteliği başarıyı getiriyor. İşin özeti şu ki, Keçiborlu Belediye başkanı Murat Parlak başkan, yıllardır, özlemle kafaya koyduğu büyük hedeflerini gerçekleştirmesi için, genç kulüp başkanı Cenker Doğanay ve ekibine teslim etmiş, işin doğrularını yaparak hedefe varmanın hesaplarını plan ve programlamış görünüyor.
 
Bunun adı: Doğru zamanda, doğru icraat ve doğru planlamadır. Evet, A gurubundan lider çıkacak bu takım, bu kadro yapısıyla çok büyük sürprizler olmazsa play-off’ta da rakiplerini geçer şampiyon olabilir. Son sözümüz şu ki, Keçiborlu Belediyesporun yarışacağı ve yakışacağı yer önce BAL, sonra da PROFESYONEL LİGLERDİR. Kemal Ünal ve diğer futbolcular büyük amaç için uğraş vermekteler. KEÇİBORLU CAMİASINA yolunuz açık olsun diyoruz.
SAYGILARIMIZLA.


 

Anahtar Kelimeler: kemal bircevher k?mede amatör
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °