Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ali Bolat'tan sert açıklamalar

Ali Bolat'tan sert açıklamalar

SPOR 18.10.2018 12:43:00 0
Ali Bolat
Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat, sert açıklamalarda bulundu.
Bolat'ın açıklamaları şöyle; "Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali  Bolat, geçen hafta oynanan Bucak Belediye Oğuzhanspor karşılaşması sonrasında suskunluğunu bozdu. Başkan Bolat, öncelikle geçen hafta alınan ağır yenilgiden dolayı çok üzgün olduklarını dile getirerek gerçek Isparta Davrazspor sevdalılarından özür dilerim. Futbolun doğasında böyle sonuçlar var. Futbol bu yenmek kadar yenilmekte vardır. 4 haftadır alınan sonuçlar beni de çok üzmektedir. Maç sonu teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimle bir toplantı yaparak bu kötü gidişe son verilmesi için çalışmalara başladık. Ben ve yönetim kurulu üyelerimiz futbolcu kardeşlerimizin ve teknik heyetimizin yanındayız. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım 2 defa kongreye gitmesine rağmen kimsenin almak istemediği ve kasasında 1 kuruş parası ve 1 tek futbolcusu olmayan boş bir kulübü teslim aldık. Ben ve arkadaşlarım büyük bir özveriyle aylarca çalışarak sıfırdan bir takım ortaya çıkardık. Bu takımı oluştururken maddi ve manevi birçok sıkıntı yaşadık. Kimseye sitem etmedik. Kimseye küsmedik. Elimizdeki imkanlarla şampiyon olabilecek bir kadro kurduk. Ve bu kadroyla sadece 1 mağlubiyet aldık bu mağlubiyet ligin sonu değil daha 4.haftadayız. Biz yolumuza devam ediyoruz sonuna kadarda devam edeceğiz.

Gelelim geçen haftaki Bucak maçında yaşanan olaylara, hem Isparta Davrazspor’un hem de Bucak’ın taraftarları  arasında yaşanan çirkin olaylar nedeniyle bu şahıslar hakkında emniyet güçlerinin tespitleriyle sporda şiddet yasası gereğince cezalarda verileceği öğrenmiş bulunmaktayız . Bu çirkin hareketler hiç kimseye bir fayda getirmez.Birlik ve beraberlik duygularını yitirdiğimiz anda şehir olarak biz kaybederiz.Hiç kimse kusura bakmasın her kim Isparta’ya ve kulübümüze zarar veriyorsa cezasını çekecektir.

Bu bağlamda üzüldüğüm bir başka konu ise kendini gazeteci zanneden yaşına hürmeten  saygımız olan bir kişi kulübümüze 4 kez teknik direktör pazarlaması yapmaya çalışmış dediği olmayınca “Köy takımı” diyerek köşe yazısı yazıyor. Ben buradan kendisine soruyorum. Bu takım köy takımıysa sen niye profesyonel hoca pazarlamaya kalktın. Bundan sonra bizde yapılacak her türlü eleştiri yorum ve haberlere cevap verilecektir. Birçok kesim Davrazspor üzerinden kendilerine prim yapmaya çalışmaktadır. Bütün bu kesimler şunu çok iyi bilsin ki; kimsenin oyuncağı değiliz. Hiç kimsenin çıkarlarını gerçekleştirmeyeceğiz. Isparta Davrazspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ali BOLAT olarak ben dahil Hiç kimse ama hiçkimse Ispartadan ve Isparta Davrazspor dan üstün değildir. Her türlü hesabı olanlar da bunu iyi bilsin.  Davrazspor’a ve Isparta’ya vefası olan herkese gönlümüz ve kapımız sonuna kadar açıktır. Ama içimizdeki hainlere de bir o kadar kapalıdır. Başka IspartaDavrazspor yok başka Isparta yok. Köstek olmayalım bunun zarardan başka hiçbir faydası yoktur,destek olalım."
 
 
 
 
                                                                 
 
 
 

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °