Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Akşehirspor, Gölyazıspor’u Yenince; Emrespor Yine Liderlik Koltuğunda

Akşehirspor, Gölyazıspor’u Yenince; Emrespor Yine Liderlik Koltuğunda

SPOR 22.06.2021 07:58:00 0
Akşehirspor, Gölyazıspor’u Yenince; 
Emrespor
Yine Liderlik
Koltuğunda
BAL 2. Bölge 6. Grubun 4. Hafta maçında Akşehirspor, diğer Konya takımı Gölyazıspor’u mağlup edince, Isparta Emrespor, haftayı maç yapmadan geçmesine rağmen ‘Liderlik’ koltuğunda oturmaya devam ediyor. Bu sonuç, Kırmızı – Siyahlı ekibi şampiyonluğa bir adım daha yaklaştırmış durumda.  
 
KONYA DERBİSİNDE
AKŞEHİRSPOR GÜLDÜ
Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 6. Grup’ta Konya derbisi heyecanı yaşandı. Konya’yı temsil eden Gölyazı Beledyespor ile Akşehrspor, Isparta Emrespor’un maç yapmadan (bay) geçtiği ligin 4. Haftasında Konya’da karşı karşıya geldi.
İLK GALİBİYETLERİNİ ALDILAR
Akşehirspor, Selçuklu Cumhuriyet Sahasında oynanan karşılaşmayı 41. dakikada Ömür Ağgün'ün kafa golüyle 1-0 kazandı. Kırmızı – Beyazlı takım, bu sonuçla grupta ilk puanlarını aldı. Gölyazı Beledyespor ise 4 puanda kaldı.
MAÇ YAPMADAN 
LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ 
Bu sonuç en çok Isparta Emrespor’a yaradı. Zira, Gölyazıspor Akşehirspor’u yenmesi halinde puanını 7’ye çıkarıp puan durumunda arayı açacaktı, bunun önüne geçilmiş oldu. Diğer sevindirici konu ise, Emrespor haftayı maç yapmadan geçmesine rağmen yine liderlik koltuğunda oturması oldu.
AKŞEHİRSPOR 
DEPLASMANINA GİDİYOR 

Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 6. Grup’ta 5. hafta maçında Isparta Emrespor, 23 Haziran Çarşamba günü yani yarın saat 18.00'de Akşehir deplasmanında Akşehirspor ile karşılaşacak. Kırmızı – Siyahlı ekip, bu maçı kazanması halinde gruptan lider olarak çıkması % 99’a yükselmiş olacak.
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °