Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

75 sporcuya yelken sertifikası verildi

75 sporcuya yelken sertifikası verildi

SPOR 28.08.2017 06:42:00 0
75 sporcuya yelken sertifikası verildi

                2017 Yılı İl Spor Merkezleri kapsamında Eğirdir'de açılan Yelken Kursu'na katılan 75 öğrenciye sertifikaları verildi.                         

                Isparta Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından İl Spor Merkezleri kapsamında Eğirdir'de açılan Yelken Kursuna katılan sporculara sertifikaları verildi.

                Eğirdir Limanında düzenlenen Sertifika dağıtım törenine Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'de katıldı. Törende konuşan Başkan Şengöl " Yıllardır Mütevazi bir kulüp olarak Türkiye yelkenciliğine farklılık getiren bir kulübümüz var ve burada yaptığımız çalışmaların sonucunda Yelkencilerimize yer tahsisi ve araç tahsisi sağladık ve bugün bu kursların yapılmasına vesile olduk. Ben bu kıyafetlerle çocuklarımızı gördüğümde gurur duyuyorum. Bazı arkadaşlarını evlerinde yatarken onlar gelip burada kurs görüyorlar. Bu çocuklar bizim ilçemizin tanıtım elçileridir. İnşallah her sene bu katılım artar. Çocuklarımızı Türkiye'nin neresinde olursa olsun yarışmalara göndereceğiz.Bütün ailelerimize ve çocuklarımıza teşekkür ediyor, kendilerini tebrik ediyorum" dedi.

                Başkan Şengöl'ün konuşmasının ardından sertifika törenine geçildi ve 75 sporcuya katılım belgesi verildi. Program Hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.


Anahtar Kelimeler:
Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °