Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

5. DEPLASMAN ZAFERİ VE İLK 4-0’LIK SKOR

5. DEPLASMAN ZAFERİ VE İLK 4-0’LIK SKOR

SPOR 24.01.2022 14:35:00 0

5. DEPLASMAN ZAFERİ 
VE İLK 4-0’LIK SKOR
“Biz Akdenizliyiz, bu kış kıyamette adamı evinde yeneriz.” Evet. Evimizdeki üst üste 2 yenilgi (Z.Kömürspor-Bucaspor) maçlarından sonra çıktığı ilk deplasman maçında sezonun en güzel ve en farklı skorunu alan pembe-yeşilliler komşu K.T. 1922 Konyasporu 0-4 yenerek 3 altın puanı Isparta’mıza taşıdılar.
 
Bu galibiyet öyle önemli ki, hem zamanlaması hem de puanlaması açısından çok kritik süreçte kazanılması ZİRVE İLE TABAN arasındaki makas açısından önemliydi. Bıçak sırtı sanki. Kazanırsan plaf-off kovalıyorsun, kaybedersen küme düşme hattına komşu oluyorsun. Acayip bir lig senaryosu bu… Ispartaspor 5. Deplasman zaferini Konya Selçuk üniversitesi 15 Temmuz stadında 4 golle kazanırken, müthiş goller kaygan ve buzlu zeminde Burak Aydın (2) Mustafa Acar ve Gökhan’dan geldi. Buz gibi havada sımsıcak goller içimizi ısıttı ve büyük moral oldu. Dikkatlerden kaçmayan konu şu. Maçı kazanma azminin geri kazanılmış olması. Koşmayan, hırsı kalmamış boş vermişlikten sahada yürüyen insanlar gitmiş, onların yerine işini ciddiye alankoşan, yardımlaşan ve sahanın her noktasına performansını taşıyan insanlar gelmiş ki skor her şey apaçık anlatıyor zaten…
 
Zaferde emeği geçen alın teri döken herkese ve her kesime teşekkür ediyoruz. Zor hava ve saha şartlarında gol yemeden 96 dakikada 0-4 galip gelip başı dik Isparta’ya dönen gençlerimizi kutluyoruz. Bu galibiyet 28 puanla birlikte ligde 5. Sırayı getirdi. Şurası bir gerçek ki, Isparta 32 spor sezon başından beri her maçta defansif tedbirlerini alıp büyük cesaret ve yüreklilikle rakibin üstüne gittiyse o maçların tümünü kazandı. Ne zaman ki, oyunu 2. Bölgede ve kendi sahasında kabul eden futbol oynadıysa puan kaybetti. Gençlerimiz becerikli. Mevcut kadromuz tempo yaparsa kazanamayacakları maç yok.
 
Geçiş oyunlarını iyi beceren öz güvenle kazanılan 1922 Konyaspor maçının ardından Çarşamba günü (26.01.2022) SAAT 12.00’DE ISPARTA ATATÜRK STADINDA oynanacak Isparta 32 spor- Anagold Erzincanspor maçında da aynı hırs, azim ve mücadele gücünü bekliyoruz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun gençler. Haydi maçta buluşalım. Zira bizim gençlerin yarın sahada 12. Adam desteğine ihtiyaçları var. Saygılarımızla.
 

Anahtar Kelimeler: skor 4-0lık zaferive deplasman
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °