Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

32 Gençlik ile Çelebi arasında sert sözler

32 Gençlik ile Çelebi arasında sert sözler

SPOR 30.03.2018 08:48:00 0
32 Gençlik ile Çelebi arasında sert sözler
32 Gençlik taraftar grubu sosyal medya üzerinden “Bizim Kimseye Veremeyeceğimiz Bir Hesabımız Yok” başlığı ile istifa eden Isparta Davrazspor eski teknik direktörü Gökhan Çelebi’ye ait olduğu belirtilen bir mesaj paylaştı.
Paylaşılan mesajda eski teknik direktör Gökhan Çelebi’nin 32 Gençlik taraftar grubunu sert sözlerle eleştirdiği görüldü. İşte sosyal medya hesabından paylaşılan ve Gökhan Çelebiye ait olduğu belirtilen o sözler, “Bu takımdan Aydın Kuzu’nun gitme sebebi taraftar. Daha ilk Bucakspor maçından sonra hazırlık maçına gelip bir ton bağırdılar çocuğa. İçerideki her maçtan sonra hocam bunlar niye böyle bizi sevmiyorlar diyen bir takımı toplamak zorunda kaldım ve maalesef tek söyleyebildiğim çocuklar onlar beni istemiyor siz boş verin oldu.
Sene başından beri iç saha maçlarında yediğim küfürlerin haddi hesabı yok. Onlar benim anama avradıma küfür edecek rakip gol kaçırdığında üzülecekler sonra Gökhan sesini çıkarma. Kimse dokunulmaz değil kusuruma bakmayın.
Lokalin kirası verilmiyor diye mamaları kesildi diye ikinci yarıdan beri her maçta yemediğim küfür kalmadı. Aydın Kuzu’nun orda oynadığı maçlara bir bak kimlerle oynamışlar, maçları kaç kaç bitmiş.
O gruptan gelen Kone, geçen sene devreye kadar 17 tane gol atmıştı. Patates takımlara yirmi tane atsan ne olur? Çocuğa her maç ayrı terapi uyguladık. Gitmek için elinden geleni yaptı. Hala daha babam diye mesaj atar.
Üstüne alınan alınsın ama iki üç tane çapsızın önünde koyun gibi güdülen bir taraftar grubu var. Ne arkasındaki hesabı biliyorlar ne de rasyonel bir eleştiri yapıyorlar. Sene başından beri 13 oyuncuyla götürmeye çalıştım takımı. Daha iyi oynar mıydı takım bilemem. Ama bizden daha büyük bütçeli Kepez’in, Manavgat’ın üstünde bıraktım elhamdülillah.
Ben elimden geleni yaptım. İsteyene bugüne kadar ki tüm antrenman programlarını verebilirim. Yazdığım bir dünya rapor var ama ben çiğ insan değilim. Edebimden olan biteni konuşmuyorum. Kimse daha fazla kaşımasın ben diyeceğimi dedim. Üstüne alınan alındı. Keşke daha iyi olsaydı ama olmadı.”
Paylaşılan mesajın altına ise taraftarlardan aynı sertlikte yanıtlar geldi.
ÇELEBİ'DEN YANIT
İstifa etmesini ve hakkında çıkan söylemleri değerlendiren Isparta Davrazspor eski teknik direktörü Gökhan Çelebi, “Takımın bu durumda olmasında bir sorumlu aranıyorsa bu bana aittir ama şahıslar ile özel konuşmalarımızı kırparak beni Isparta ve Isparta Davrazspor düşmanı gibi göstermeye, bu yönde kamuoyu oluşturulmaya çalışıyorlar dedi.
32 Gençlik Taraftar Grubu sosyal medya hesabından Isparta Davrazspor’un eski Teknik Direktörü Gökhan Çelebi’nin söylediğini iddia ettiği bazı paylaşımlar yaptı. Gülses Muhabiri, bu paylaşımlarla ilgili Çelebi ile görüştü. 32 Gençlik’in paylaşımlarının kendisinin resmi bir açıklaması olmadığını belirten Çelebi, “Taraftar gurubu yöneticilerinden biri ile özel konuşmamızın bazı kısımları kesilerek yapılmış bir açıklamadır. Açıklamanın tamamını paylaşmak isterdim ama bana yakışmaz” ifadelerini kullandı.
“ISPARTA DAVRAZSPOR ŞEHRE MAHAL OLMUŞ BİR TAKIMDIR”
Eski teknik direktör Gökhan Çelebi, “Isparta Davrazspor 400 bin kişilik şehre mahal olmuş bir takımdır. Sadece yeniçeri yapılanması gibi bir taraftar gurubunun takımı değildir. Önümüzdeki yıllarda başarı isteniyorsa sorumluluğu üzerine yıkacak birilerini değil, durumu nasıl iyiye dönüştürebiliriz diye düşünen birilerinin çoğunlukta olduğu, Bu işe gönül vermiş düzgün bir taraftar yapılanması olması gerekmektedir” dedi.
“HAYATIMDA BÖYLE BİR BAŞKANLA ÇALIŞMADIM”
20 yıllık futbol hayatının olduğunu ve bunun 16 senesini oyuncu olarak geçirdiğini ve Mustafa Özaydın gibi bir başkanla çalışmadığını belirten Çelebi, “20 yıllık futbol hayatımda böyle bir başkanla çalışmadım. Davrazspor’un iyiliğini ve menfaatini kendi menfaatlerinden üzerinde tutan bir insan. Takımın başındayken başkanımız Mustafa Özaydın bize her türlü maddi manevi desteği sağladı. Gülses Gazetesinin sunmuş olduğu konuşma fırsatı sayesinde bir kez daha başkanıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.   GÜLSES GAZETESİ

 

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °