Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

3 Puana Olan Hasretimiz Sürüyor

3 Puana Olan Hasretimiz Sürüyor

SPOR 12.09.2022 06:03:00 0
3 Puana Olan 
Hasretimiz Sürüyor
Yenemiyorsan, bari yenilme. İşte tam bu oldu, Isparta 32 spor-Ankaraspor maçında. Ve Isparta ve Isparta 32 spor olarak 3 puana hasretiz. 2. Lig beyaz gurupta 3. Haftada evimizde oynadığımız 2. Maçta da galip gelemedik. Pembe-Yeşilliler özellikle ilk 45’te umut vermedi. Etkisiz ve silik futbol kimseyi memnun etmezken, puanların bölüşüldüğü maçta, rakip bizden üstün oynadı diyebiliriz. Cumartesi günü saat 19.00’da stada koşan 3 bin civarındaki seyirci, “bu kez yeneceğiz umuduyla”geldi.
 
Hafta boyu ve maç öncesi konu, yine 50-100 TL olarak uygulanan bilet ücretlerinin pahalılığı tartışıldı ve bir kez daha düşürülmesi istendi. “Derhal 20-40 lira uygulanmalı” diyen taraftarlar, bilet fiyatı indirilmezse izleyici sayısı her geçen hafta düşecek diyorlar. ( Nitekim Amed maçını 7 bin kişi izlerken, bu rakam Ankaraspor maçında 3 binlere düştü.) Aklın yolu bir. Bilet fiyatlarını indiriniz… Gelelim kritik maça. Ankara’da 68X105 SUNİ ÇİM 2640 kişilik Etimesgut stadında oynamaya alışık Adem Çağlayan’ın öğrencileri, ISPARTA’da fıstık gibi doğal çim olan 75X105, 10 bin kapasiteli Atatürk stadını görünce bayıldılar ve futbol becerilerini sergilemekten geri kalmadılar. Ancak maçın ilk 30 dakikasında hepimizi uyuttular.
 
Ne şut attılar, ne bir tehlikeli atak yaptılar bomboş geçen saha içi mücadelesi gördük. Yavan futbolu kimse beğenmedi… 31. dakikada Ankarasporun tecrübeli kaptanı Sedat’ın şutu çok az farkla auta gidince heyecan oldu. Bu pozisyondan sonra sağ kanattan gelen ortaya Burhan Eşer dokunamayınca bu kez bizim takım golden oldu. Tam devre 0-0 biter derken, Ankarasporlu Erdal’ın gollük pozisyonunu kalecimiz Furkan Bekleviç güçlükle önledi ve alkışı hak etti. Ve devre 0-0 bitti. 2. devre sahada daha iyi futbol vardı, heyecan vardı. Ancak üstünlük yine misafir takımdaydı. Isparta 32 sporlular golü önce biz atalım diye atağa kalkıp, topyekün saldırıya geçince geride ve defansta, net açıklar verdi.
 
Başkent forvetleri zaman zaman bizim topçuları 2’e, 3 kişi, hatta zaman zaman 3’e 2 yakaladılar. Ancak pozisyonları değerlendiremediler. Maçın 82. Dakikasında da böyle oldu. Topluca hücuma kalktık, ancak sol kanattaki yığılma sonucu topu bir türlü Ankara ceza alanına getiremedik. Kaptırdığımız topu Ankara’lı Gökhan, bizim defansın arkasına attı. Büyük bir depar atan ve topu yakalayan Bahattin Köse ceza alanımıza girdi ve solundaki bomboş pozisyondaki Berk’e nefis asist yaptı ve bu futbolcunun vuruşu köşeden filelere takılınca skor 0-1 oldu ve tabii ki yıkıldık… 83. Dakika, şok dakikası oldu. Beklenmeyen gol moralleri bozdu. Golden sonra şuursuz ataklarımız devam etti ve maçın Bursa bölgesi hakemi Enver Aydın maçı 6 dakika uzattı. Bu arada futboldan umudunu kesen bazı taraftarlar “Bu maçı kaybettik gitti yine 3 puan” diyerek stadı erkenden terk ettiler. Yanlıştı bu davranış tabii ki.. Notumuz şudur, sabırsız insanlara…
 
“-Kardeşim, bir futbol maçı 90 dakikadır ve oynatılan artıları vardır. Hakem son düdüğü çalmadıktan sonra maç bitmez…” Nitekim 90+4 oynanırken bizim gençler bir korner atışı kazandılar. Herkes ayağa kalktı, hatta totem yapanlar bile oldu. Ve gol geldi. Cemal Kızılateş sağ kanattan nefis ortaladı top gitti 6 pas içine düştü, o karambolde topa en son dokunuşu Burak Aydın yaptı ve top ağlarla buluştu. (1-1) Ve sevinme sırası bizdeydi. Stat bayram yerine döndü. Santra ile birlikte maçta bitti. Gole sevindik tabii ki… En azından 1 gol, 1 puan demekti… (Yenemedik amma, yenilmedik en azından…) Üzüldük tabii ki, evimizde başkent takımı Ankaraspordan da 3 puan alamadık diye… Yusuf Şimşek hocaya sorumuz şu : “Hocam ne zaman galip gelip, 3 puan sevinci yaşayacağız. 2. LİGDE, 2 puanla ligin 15. Sırasındayız. Ne zaman uçuşa geçeceğiz söyleyebilir misiniz? Zira, 3 puanı çok özledik. Siz özlemediniz mi? ” Saygılarımızla.
Not : (Isparta 32 Sporun Adını Hala, Davrazspor Yazanlar Var. Uyanalım Artık Beyler.)

Anahtar Kelimeler: s?r?yor olanhasretimiz puana
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °