Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

2. Ligdeki Tüm Takımlar Onun Peşinde Ama Eskişehirspor; Onu Bırakmak İstemiyor!

2. Ligdeki Tüm Takımlar Onun Peşinde Ama Eskişehirspor; Onu Bırakmak İstemiyor!

SPOR 25.05.2022 20:42:00 0
2. Ligdeki Tüm Takımlar Onun Peşinde Ama Eskişehirspor; 
Onu 
Bırakmak 
İstemiyor!
Eskişehirspor’un yıldız futbolcusu Onur Arı geride bıraktığımız sezonda gösterdiği başarılı performansla adından sıkça söz ettirmişti. Takımı lig düşmesine rağmen gol krallığında üçüncü olan başarılı futbolcu birçok ekibin radarında. Ancak, kulübü Onur’u elde tutmayı istiyor.
 
ESKİŞEHİRSPOR’UN
‘GOL MAKİNESİNE’
TALEP ÇOK
2021-2022 sezonunda Eskişehirspor’un en başarılı futbolcularından birisi olan Onur 14 gol atarak 2. Lig’de gol krallığı yarışında ilk üç sırayı almıştı. Güçlü fiziği ve başarılı bitiriciliğiyle adından söz ettiren Onur klasını konuşturmuştu. Geçtiğimiz sezondan itibaren birçok takımın transfer listesinde olan Onur Arı’nın yaz transfer döneminde birçok talibi olacak gibi görünüyor.
ALACAĞI ÖDENECEK
Eskişehirspor yönetimi Onur Arı’yı 3. Lig’de elde tutmak için şimdiden girişimlere başlamış durumda. Kulüpten sadece 50 bin lira alacağı bulunan genç futbolcunun boşa çıkmaması için yönetimin ödeme yapacağı öğrenildi. Öncelikle takımda tutulması için Onur’u ikna etmeye hazırlanan yönetimin, olası yüksek bir transfer teklifi gelmesi halinde teklifleri değerlendirebileceği gelen bilgiler arasında.

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °