Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

2. Lig Beyaz Grupta; HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ

2. Lig Beyaz Grupta; HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ

SPOR 27.09.2021 12:51:00 0
2. Lig Beyaz Grupta; 
HAFTANIN 
GÖRÜNÜMÜ
2. Lig Beyaz grupta ligin dördüncü hafta maçları 26 Eylül 2021 Pazar günü yani dün oynandı. Ispartaspor kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı zorlu Tarsus İdmanyurduspor takımını 1 -0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatan ekip oldu. Yeşil – Pembeli ekip bu galibiyetle 7. Sıradan 3. Sıraya yükseldi.  
 
TFF 2.Lig Beyaz Grup müsabakaları devam ediyor. Ligde geçtiğimiz hafta sonu 4. Hafta maçları oynandı. Grupta haftanın en farklı galibiyetini deplasmanda rakibini 6 – 2 mağlup eden Pazarspor oldu. Ligin 4. Haftasında 2 maç ev sahibi ekiplerin galibiyetiyle tamamlanırken, 4 maç da deplasman takımlarının galibiyetiyle sona erdi. 2 maç da berabere sona erdi.  
PENDİKSPOR
LİDERLİĞE OTURDU
Öte yandan; Grupta liderlik koltuğundaki takım değişti. Ligin ilk haftasında ligden çekilen Kastamonuspor ile maçı olduğu için o haftayı maç yapmadan geçiren ve dün çıktığı kendisinin ligin üçüncü maçında 1922 Konyaspor’u 2 – 0’la geçen grubun finansal değeri en yüksek takımı durumundaki Pendikspor, 4. Hafta sonunda 3’te 3 yaparak 9 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Geçen haftanın lideri Şanlıurfaspor ise haftayı bay geçmesinden dolayı 7 puanda kalarak puan durumunda 5. Sıraya kadar geriledi. Grupta oynadığı 4 maçın 3’ünü kazanan Amedspor ise 9 puanla ikinci sırada bulunuyor. Ispartaspor ise Tarsus İdmanyurdu’nu 1 – 0’la geçerek grupta 3. Sıraya kadar yükselerek haftayı da bu sıralamada tamamladı.
4. HAFTANIN EN FARKLI
GALİBİYETİ PAZARSPOR’DAN
Grupta dördüncü hafta sürprizini ise Pazarspor yaptı. Lacivert - Beyazlı ekip deplasmanda grubun maddi değeri yüksek rakamlarla kurulmuş olan Eskişehirspor’u deplasmanda 6 – 2 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Lige kötü başlayan ve ilk iki maçını kaybettikten sonra son iki haftayı galibiyetle kapatan Pazarspor, dün Eskişehirspor karşısında aldığı bu galibiyetle ligde 6 puanla 9. Sıraya kadar yükseldi.
ISPARTASPOR’A MAĞLUP OLAN TARSUS
İDMANYURDUSPOR 10. SIRAYA GERİLEDİ
Grupta, 4. Hafta geride kalırken, 1922 Konyaspor, Karacabey Belediyespor ve 24 Erzincanspor takımları olmak üzere 3 takım henüz galibiyetle tanışamazken, grupta sıfır puanı olan takım bulunmuyor. Grubun son sırasında ise Pazarspor’un deplasmanda farklı mağlup ettiği Eskişehirspor tıkımı bulunuyor.  
ISPARTASPOR İKİNCİ
GALİBİYETİNİ ALDI
Lige deplasmanda oynadığı ve 1 – 1’lik beraberlikle ayrıldığı Buca 1928 beraberliği ile başlayan Ispartaspor, ligin 2. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı 1922 Konyaspor maçından 0 – 0 golsüz beraberlikle ayrılmış, 3. Haftada ise 24Erzincanspor’u 3 – 1 mağlup eden Yeşil – Pembeli ekip sahasında oynadığı zorlu Tarsus İdmanyurdu maçını da 1 – 0 kazanarak hem 3 puanın sahibi oldu hem de ligde ikinci galibiyetini aldı.
HAFTAYI 3. SIRATA KAPATTI
Yeşil – Pembeli ekip bu galibiyetle 5 olan puanını 8’e yükselterek geçen hafta yer aldığı 7. Sıradan 4 sıra birden yükselerek 4. Haftayı 3. Sırada tamamladı.
HAFTAYI ‘BAY’ GECECEK
Ispartaspor gelecek haftayı maç yapmadan geçirecek. 2 Ekim Cumartesi günü oynanacak maçlarda Yeşil – Pembeli ekip ‘bay’ durumunda olacak. Daha sonraki hafta yani hafta içi (6 Ekim Çarşamba günü) oynanacak ligin 6. Haftasında ise Akhisarspor deplasmanına gidecek. 
4. HAFTADA KİM NE YAPTI? 
Buna göre; Ispartaspor’un da içinde bulunduğu 2. Lig Beyaz Grupta 4. Haftanın toplu sonuçları ve puan durumu şöyle;
2. LİG BEYAZ GRUPTA 4. HAFTA TOPLU SONUÇLARI:
Ispartaspor – Tarsus İdmanyurdu: 1 – 0
Ankara Demir – Amedspor: 0 – 1
Kırşehir Beld. – Zonguldak Kömür: 0 – 2
Uşakspor – Buca 1928: 1 – 2
Pendikspor – 1922 Konyaspor: 2 – 0
Eskişehirspor – Pazarspor: 2 – 6
Karacabey Beld. – Kırklarelispor: 1 – 1
Akhisarspor – 24 Erzincanspor: 1 – 1
 
2. LİG BEYAZ GRUP 2. HAFTA PUAN DURUMU:  

 

Anahtar Kelimeler: gruptahaftanıngör?n?m? beyaz
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °