Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

2. Lig Beyaz Grubun; Finalisti Karacabey Belediyespor

2. Lig Beyaz Grubun; Finalisti Karacabey Belediyespor

SPOR 25.05.2022 08:09:00 0
2. Lig Beyaz Grubun; 
Finalisti
Karacabey
Belediyespor
2. Lig Play – Off maçlarında sona yaklaşılıyor. Beyaz Grupta şampiyon olarak direk 1. Lige çıkan Pendikspor’un ardından Karacabey Belediyespor da Play – Off’a kalan 4 takım arasından sıyrılarak Kırmızı Grup’tan final oynama hakkı kazanan Bodrumspor’un rakibi olmayı başardı.
 
2. Ligde 7 Mayısta 2021 – 2022 Sezonunun sona ermesinin ardından Beyaz ve Kırmızı Grubun liderleri direkt olarak 1. Lige çıktılar. Gruplarını ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci sırada tamamlayan takımlar ise 1. Lige çıkacak üçüncü takım olabilmek için kıyasıya yarıştı.
AMEDSPOR VE ISPARTASPOR
İLK TURDA ELENDİ
Bu doğrultuda; Beyaz grupta grubu ikinci sırada tamamlayarak Play – Off’a kalan Amedspor grubu beşinci sırada tamamlayan Tarsus İdmanyurduspor ile eşleşti. İlk maçı Tarsus’ta 0 – 0 golsüz sona eren maçın rövanşında Diyarbakırda Tarsus İdmanyurduspor normal süresi ve uzatmaları 0 – 0 sona eren maçın penaltı atışlarında rakibini 7 – 6 mağlup ederek çeyrek finalden yarı finale yükselmeyi başardı.
BEYAZ GRUBUN FİNALİSTİ
KARACABEY BELEDİYESPOR OLDU
Grubu üçüncü sırada tamamlayan Karacabey Belediyespor ise grubu dördüncü tamamlayan Ispartaspor ile eşleşti. Isparta’daki maçı 2 – 0 kazanan Karacabey ekibi, Karacabey’deki maçı da 2 – 1 kazanarak adını yarı finale yazdırdı. Yarı finalde 20 Mayıs’ta karşı karşıya gelen Beyaz Grubun iki takımı Karacabey Belediyespor ve Tarsus İdmanyurdu ilk maçı 0 – 0 golsüz tamamladı. Dün akşam Tarsus’ta oynanan rövanş maçında ise maçın normal süresi ve uzatmaları 2 – 2 sonuçlanınca penaltı atışlarına geçildi ve Tarsus İdmanyurduspor iki penaltı atışından yararlanamayınca maçı Karacabey Belediyespor takımı maçı normal süresinde ve penaltılarda atılan gollerle 6 - 4 kazanarak Beyaz Grupta adını finale yazdırdı.
1.LİGE ÇIKACACAK SON TAKIMI
BU MAÇIN SONUCU BELİRLEYECEK
Dün akşamki sonuçla Karacabey Belediyespor, Kırmızı Grupta oynanan yarı final maçında Bayburt İl Özel İdarespor takımını 3 – 1 mağlup ederek grubunda adını finale yazdıran Bodrumspor’un rakibi oldu. 1. Lige çıkacak takımı belirleyecek olan Bodrumspor – Karacabey Belediyespor final maçı ise 29 Mayıs tarihinde oynanacak.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °