Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

2 Galibiyet 1 Mağlubiyet: Ispartaspor’un Kamp Karnesi

2 Galibiyet 1 Mağlubiyet: Ispartaspor’un Kamp Karnesi

SPOR 14.01.2020 16:58:00 0
2 Galibiyet 1 Mağlubiyet: 
Ispartaspor’un 
Kamp Karnesi
İkinci devre hazırlıklarının ikinci etap kampını Antalya’da gerçekleştiren Ispartaspor, 10 günlük kamp süresince oynadığı 3 maçın 2’sini kazandı, 1’inden mağlubiyetle ayrıldı. Yeşil – Pembelilerde kamp maçlarında en fazla golü 4 gol kaydeden takımın golcüsü Volkan Serim oldu.
 
ANTALYA KAMPI
3 OCAK’TA BAŞLADI
Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Isparta’yı temsil eden ve ligin ilk devresini üçüncü sırada tamamlayan Ispartaspor’un ikinci devre hazırlık kampı 3 Ocak 2020 Cuma günü Antalya’da başladı. 10 süren kampa yeni transferler de katılırken, Yeşil – Pembeli ekip bu sürede 3 hazırlık maçı yaptı.
BURSA YILDIRIMSPOR’U
3 – 2 MAĞLUP ETTİ
İkinci devre hazırlıkları çerçevesinde Antalya – Manavgat’ta gerçekleştirilen kampta Ispartaspor ilk hazırlık maçını 5 Ocak Pazar günü Bursa ilinin ekiplerinden Bursa Yıldırımspor takımı ile yaptı ve Yeşil – Pembeliler bu maçtan 3 – 2 galip ayrıldı. Bu maçta Yeşil – Pembeli ekibe galibiyeti getiren golleri Enes İlhan Yüksel, Volkan Serim ve penaltıdan İbrahim Zeytin kaydetti.
İKİNCİ HAZIRLIK MAÇINDA
‘SULTANGAZİ KAZASI’ YAŞADI
Antalya Kampının ikinci hazırlık maçını 8 Ocak Çarşamba günü BAL 8. Grup takımlarından Sultangazispor ile yapan Ispartaspor adeta ‘Sultangazi kazası’ yaşadı. Zira, Yeşil – Pembeli ekip rakibinden tarihi fark yedi.  İkinci devreye de şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Yeşil –Pembeli ekibin aldığı bu sonuç sadece futbolcular ve teknik heyet arasında değil, yöneticiler ve taraftarlar arasında adeta şok yarattı.
ALİAĞASPOR FUTBOL
A.Ş’Yİ 4 – 1 YENDİ
Antalya kampında Sultangazi kazası yaşayan Ispartaspor, üçüncü hazırlık maçında ise gerçek kimliğine yani normale döndü. Yeşil – Pembeli ekip 11 Ocak Pazar günü BAL 9. Grup takımlarından Aliağaspor Futbol A.Ş. ile karşılaştı ve rakibini 4 – 1 mağlup etti. Bu maçta Yeşil –Pembeli ekibin gollerini ise Volkan Serim (2), yeni transfer Nurettin Çakır ve Efşan Geçgin kaydetti.
KAMP SÜRESİNCE  
10 GOL YEDİ, 7 GOL ATTI
Böylece Ispartaspor, devre arası kampı süresince oynadığı 3 hazırlık maçında 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda kalesinde tam 10 gol gören Yeşil – Pembeli ekip rakip kalelere ise sadece 7 gol atabildi. Diğer bir deyişle Ispartaspor kampı ( - 3) averajla tamamlamış oldu.
GÖZLER LİGE ÇEVRİLDİ
Ispartaspor, 10 günlük Antalya kampının ardından geçtiğimiz Pazar günü tekrar Isparta’ya döndü ve ikinci yarının başlangıcına kadar olan sürede tesislerinde hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil – Pembeli ekip ikinci yarının ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde Akşehirspor takımıyla karşı karşıya gelecek.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °