Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

1 puanla aldığı takımı ligde bıraktı

Ispartalı başarılı futbol antrenörü Ali Osman Yurtsever, zor olanı başardı ve Büyükkabacaspor’u ligde bıraktı.

SPOR 6.04.2017 07:18:00 0
1 puanla aldığı takımı ligde bıraktı
Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nde ligde kalmayı başaran Büyükkabacaspor’da büyük sevinç var. 1 puanla aldığı takımı 22 puana ulaştıran başarılı antrenör Ali Osman Yurtsever, zoru başardı ve takımı ligde tuttu. Bu mucizeye spor kamuoyu Yurtsever’in sihirli elleri değdi olarak yorumluyor.
                Daha önce de bir çok takımda önemli başarılar yakalayan genç teknik adam, spor camiası tarafından Capello lakabı takıldı.
                Genç çalıştırıcı Yurtsever, Akdeniz Spor Servisi’ne bu mucizeyi anlattı:
                “Öncelikle her daim yanımda olan Kavram Dil Merkezi Sahibi Selim Çetiner’e, Büyükkabaca Belediye Başkanı Ali İhsan Temurçin’e şükranlarımı sunuyorum.
                Takımı aldığımda 10 maçta 1 puanı vardı. Biz akademisyen hocalar genelde sezon ortasında takım almayız. Çok sevdiğim dostlarımı kıramadığım için 10 maçta 1 puan alıp dibe vurmuş takımla anlaştım. Sezon bitimine az kaldığını makasın daraldığını biliyordum. Her maç bizim için final havasında geçecekti. Oyuncularımın kaybolmuş özgüvenlerini yeniden kazanmak kolay olmadı. Devre arasında sıkı çalıştık. Arka arkaya seri galibiyetler aldık. Tüm spor kamuoyunca başarılmaz görünen mutlu sona ulaştım. Ben her zaman söylerim benim için imkansız yoktur, zor vardır. Zoru başarmakta benim işim düşünüyorum.”

Anahtar Kelimeler:
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °