Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Zafer 31 Mart’ta bizim olacak

Zafer 31 Mart’ta bizim olacak

SİYASET 10.12.2018 10:18:00 0
Zafer 31 Mart’ta bizim olacak
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Isparta’da partisinin tüm belediye başkan adayları, meclis üyeleri ile ve il genel meclis üyelerinin tarihte görülmemiş bir coşkuyla seçileceğine inandığını vurguladı. Zabun, “31 Mart’ta sizlerle birlikte omuz omuza tüm şehrin oyuna talibiz, biz büyük bir yolculuğun yolcularıyız. Gece gündüz tanımayacağız inşallah zafer 31 Mart’ta bizim olacak” dedi.
 
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’i karşılama töreninde partililere seslendi. Zabun konuşmasında şunları söyledi: “Isparta bizi hiç yalnız bırakmadı hamdolsun. İnşallah 31 Mart’ta da en güçlü şekilde bu işi tamamına erdireceğiz. Çok uzun yolculuktan geliyoruz, 14 asırlık yolculuktan geliyoruz. Bugüne kadar ecdadımız hep mazlumun yanında zalimin karşısında durduk. Hak ve adalet mücadelesi için binlerce şehit ve gazi verdik. Bu vatan topraklarında ecdadımızın, şehitlerimizin kanlarıyla sulanmamış bir karış toprak bile kalmamıştır. Biz AK Parti'yiz. Biz bu milletin inançlarının, bu milletin geleneklerinin, bu milletin ideallerinin ete ve kemiğe bürünmüş haliyiz. Bizim için esas olan makam ve mevki değildir. Esas olan bu millete rehberlik, önderlik etmektedir, bu milletle omuz omuza geleceğe bu ülkeyi daha güçlü şekilde daha güçlü yarınlara taşımaktır. Ufkumuz Isparta ile sınırlı değildir. Ufkumuz sadece Türkiye’nin sınırlarıyla çizilmiş değil. Ufkumuz bütün yeryüzünü kapsıyor.
MENDERES’İN, ÖZAL’IN, ERBAKAN’IN ÇOCUKLARI VE TORUNLARIYIZ
Bizim ufkumuz adalet, hakkaniyet, mazlumun yanında durmak zalimin karşısında olmak diyor. Ben biliyorum; bu teşkilatla Ispartalı hemşerilerimle ne zor süreçleri geride bıraktık, ne zor süreçleri hep birlikte dayanışma ruhu içerisinde atlattık. Hamdolsun bugüne kadar alnımızın akıyla çıktık. Bundan sonra da 31 Mart’ta alnımızın akıyla çıkacağımıza Şükrü başkanı, ilçe belediye başkanlarımızı, belde belediye başkanlarımızı, il genel meclisi üyelerini Isparta tarihinde görülmemiş bir coşkuyla seçeceğimize inanıyoruz. Bunun için teşkilatımızla gece gündüz çalışacağız. İnşallah 31 Mart’ta sizlerle birlikte omuz omuza tüm şehrin oyuna talibiz, biz büyük bir yolculuğun yolcularıyız. Biz bu uğurda idam sehpasında şehadet şerbetini içmiş Adnan Menderes’in torunlarıyız, biz rahmetli Özal’ın torunları, çocuklarıyız, biz Erbakan’ın çocukları ve torunlarıyız. Bu ülkenin geleceğe emin adımlarla yürümesi için gayret ve canını feda eden şühedanın torunlarıyız. Bize yakışan milletimizle omuz omuza kardeşlik ruhu içerisinde fitne ve fesata düşmeden emin adımlarla geleceğe taşımaktadır. Gece gündüz tanımayacağız inşallah zafer 31 Mart’ta bizim olacak.”

Anahtar Kelimeler: olacak bizim martta zafer
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °