Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Yılda bir gün güreş yapılacak alana ucuz konut yapılsın

Yılda bir gün güreş yapılacak alana ucuz konut yapılsın

SİYASET 13.08.2018 07:18:00 0
Yılda bir gün güreş yapılacak alana ucuz konut yapılsın
AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Başkan Günaydın’ın ifade ettiği ‘yalan’ kelimesini kabul etmediklerini belirterek, belediyenin de ucuz konut üretmesi gerektiğini vurguladı. Gökgöz, “Eski ISBAŞ Fabrikasının oraya güreş alanı yapıyorsunuz. Burası konut alanıydı. Bir gün güreş alanı olarak değerlendirilecek olan ISBAŞ arazisine konut yapsın. Ben teklif ediyorum. Biz de yardımcı olalım” diye konuştu.
 
AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi’nin 13’üncü olağan genel kurul toplantısında emeklilere hitap etti. Konuşmasında Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın ‘emeklilere yalan söylenmemeli’ sözüne karşı çıkan Gökgöz, Mart’ta Isparta’yı AK Parti belediyeciliği ile buluşturacaklarını söyledi.
33 YILLIK ESNAFLIĞIM BOYUNCA YALAN NEDİR KONUŞMADIM
16 yıldır AK Parti olarak millete hizmet yolunda birçok şeyi gerçekleştirdiklerini kaydeden Milletvekili Gökgöz, “Isparta’da yapamadığımız birçok şey vardır, eksiktir. Bunlardan birisi de ucuz TOKİ konutlarıdır. Ben 3 aydır sahalarda geziyorum. Sizlerin istek ve taleplerini topluyorum. Biraz önce kıymetli belediye başkanımın ifadesini yanlış bulduğumu ifade ettim kendisine. Yalan kötü bir kelime, yalan bizlere yakışmayan bir kelime, yalan hiçbir Müslümana yakışmayan bir kelime. Yalancı dediğiniz için sizi kınıyorum belediye başkanım dedi, o da özür dileyeceğim dedi. Ama özür dilemeden gitti. Biz siyasiler, siyasete yön veren insanlar kelimelerimizi cımbızla seçmek zorundayız. Ben 50 yaşındayım. İçinizden çıktım, Isparta milletvekili sıfatını taşıyorum. Sizin emanetinizi ayaklar altına düşürmeyeceğime söz verdim. Ben bilenler bilir, 33 yıllık esnaflığım boyunca yalan nedir konuşmadım,  öyle bir ahlaki değerlere sahip olmadım. Beni yetiştiren atam, ailem sülalem bunları bana öğretmedi” dedi.
ISBAŞ ARAZİSİNE KONUT YAPSIN
TOKİ’nin dar gelirliler için bir ihtiyaç olduğunun altını çizen Gökgöz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Geçen hafta belediyemizin davet ettiği güreş festivaline gittim. Güzel bir etkinlikti. Yılda bir gün güreş yapacağız. ISBAŞ Fabrikasının oraya güreş alanı yapıyorsunuz. Burası konut alanıydı, ben belediye meclis üyeliği yapmış bir kardeşinizim. Madem belediye konut yapacak, yılda bir gün güreş alanı olarak değerlendireceği ISBAŞ arazisine konut yapsın. Ben teklif ediyorum. Biz de yardımcı olalım. Güreşi yılda bir gün Atatürk Stadyumunda yapabilir.
ÖYLE KAPALI KAPILAR ARDINDA KONUŞARAK YALAN İFADELERDE BULUNMAYACAĞIZ
Diyor ki devletin elinde neden yapmıyorsunuz. İnşaat ruhsatını kim veriyor, yolu kim açıyor, suyu kim bağlıyor. Topu taca atmanın manası yok. Gerçekleri herkesin huzurunda söyleyeceğiz. Öyle kameraların arkasına saklanarak, öyle kapalı kapılar ardında konuşarak yalan ifadelerde bulunmayacağız.
BURAYA 2 BİN KONUT YAPILACAK
Geçtiğimiz günlerde il özel idare alanı TOKİ yapılmak üzere tahsis edilmiştir. Sayın il başkanım önceki gün konut adedini söylemişler. Buraya 2 bin konut yapılacak. Yetersiz. 10 binden fazla talep olduğunu biliyoruz. Tabii ki bu talepleri görmezden gelemeyiz. Yerel seçimler için size gelip oy talebinde bulunacağız. Sizlerle AK Partili belediyeciliği ile buluşturacağız, projelerimiz şunlardır diye ifade etmekten geri duracağımızı mı zannediyor sayın belediye başkanı. 24 Haziran’daki desteği 31 Mart seçimleri için de talep ediyoruz. Sizleri AK Partili belediyeciliği ile buluşturmaktan bizi kimse alıkoyamaz. Biz gücümüzü ancak ve ancak bu aziz milletimizden alırız.”

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °