Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Yerelde eliniz sizde olmadığı zaman başkasının eliyle iş yapmanız o kadar hızlı olmuyor

Yerelde eliniz sizde olmadığı zaman başkasının eliyle iş yapmanız o kadar hızlı olmuyor

SİYASET 5.08.2018 09:14:00 0
Yerelde eliniz sizde olmadığı zaman başkasının eliyle iş yapmanız o kadar hızlı olmuyor
Ak Parti Milletvekili Recep Özel, Isparta'da 24 Haziran seçimleri zaferini 30 Mart yerel seçimleriyle taçlandırmak istediklerini belirterek, " Yerelde eliniz sizde olmadığı zaman başkasının eliyle iş yapmanız o kadar hızlı olmuyor" dedi.
Ak Parti Milletvekili Recep Özel, Ak Parti'nin Vatana Mahallesi'nde kurulan sohbet ve teşekkür çadırında konuştu. Bu sohbetlerin yerel seçimlere bir nevi hazırlık olduğunu belirten Özel, "Seçimin üzerinde 35 gün kadar geçti. Türkiye yeni sisteme adapte oluyor. Atamalar yapılıyor. Kararnameler çıkıyor, Cumhurbaşkanımız 100 günde yapılacak 400 icraatı açıkladı. Bunu bereketini inşallah önümüzdeki süreçte hep birlikte göreceğiz. Türkiye eski Türkiye olmayacak. Bizim dışımızdaki partileri görüyorsunuz işte. Bir 600 rakamı diyorlar. Daha onu saymakta zorlanıyorlar , biz projeleri açıklıyoruz. Diğer malum partinin Genel Başkanı istifa etti. Geri döndü. Onlar karman çorman, En istikrarlı parti bizim partimiz. İnşallah 30 Mart seçimlerinde bunu belediye ile Isparta'da taçlandıralım istiyoruz. Çünkü yerelde eliniz sizde olmadığı zaman başkasının eliyle iş yapmanız o kadar hızlı olmuyor.
Vatan Mahallesini koku problemine değinen Özel,  "Bu koku Deri OSB buraya geldikten sonra had safhaya ulaştı. Isparta'nın girişinde Savın oradan buradan başlar bir koku var. Tabi kimse birbirinin kötü kokusunu çekmeye mecbur ve mahkum değil. Birbirimize huzur vermek zorundayız. Bu konu belediyenin de genel idareni de olsa Isparta'nın sorunu. Belediye buna öncülük edebilirdi. Yaptı yapmadı,  artık orasında değiliz. Akma BAKA ile bir protokol yapıldı. Bir arıtma tesisi ile kötü koku sorunun çözümü için adım atıldı. Bundan 5 yıl önce bir proje yapmıştık belediye ile bu sorunu çözelim istemiştik. Kapalı sistemle arıtmadan çıkan  su ile birlikte taşımak istemiştik. Ama o zaman belediyemiz burası mücavir alan değil ben bunu yapamam anlayışı içindeydi. Ama gördüğüm kadarıyla  Isparta Belediyesi bu anlayıştan uzaklaşmış. Mücavir alan içi dışı diye bir şey yok artık. Isparta 425 bin nüfusuyla bir Isparta olarak köylere sahur iftar programları yapabiliyorsa bir belediye koku sorunun da çözebilir diye düşünüyorum. Artık hiçbirimizin mazereti yok. AK Parti'nin hiç yok. koku sorununu belediye çözmeli diye bir anlayış içinde değiliz.  Belediyeyi aldığımız zamanda çözeriz. Şimdiden de çözülmesi için gereken adımları atarız.  BAKA ile yapılmış olan proje çalışması var. Bir an önce Vatan Mahallesini kokudan kurtarırız" diye konuştu.
Isparta'nın üç vekili olarak sahada olacaklarını kaydeden Özel, "Bunu 5 yıl boşunca devam ettireceğiz. Sizden kopuk bir anlayışımız olmayacak" diyerek sözlerini noktaladı

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °