Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Yeniden Refah Partisinde; Merkez İlçe’de Başkan Mehmet Kaya

Yeniden Refah Partisinde; Merkez İlçe’de Başkan Mehmet Kaya

SİYASET 22.09.2019 19:11:00 0
Yeniden Refah Partisinde; 
Merkez İlçe’de 
Başkan 
Mehmet Kaya
Yeniden Refah Partisi Isparta Merkez İlçe 1. Olağan Kongresi yoğun katılımla gerçekleşti. Kongrede seçimlere tek liste ile giden Mehmet Kaya Partinin Merkez İlçe Başkanı oldu.
 
Yeniden Refah Partisi İl ve Merkez İlçe Başkanlıklarının bulunduğu İstanbul Yolu üzerindeki adresinin toplantı salonunda gerçekleşen Yeniden Refah Partisi Isparta Merkez İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresine Partinin İl Başkanı Erdal Koç ve Yönetimi başta olmak üzere ilçe başkanları, delegeler ve üyeler katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşımızın söylenmesi ile başlayan kongre Divan Üyelerinin seçimleri ile devam etti. Divan teşekkülünün ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.
BAŞKAN KAYA KONUŞMASINA
KATILIMCILARI SELAMLAYARAK BAŞLADI
Kongrede açılış konuşması yapan Kurucu Başkan ve Kongreye tek liste ile giden Mehmet Kaya konuşmasında şunları söyledi; “Esselemüaleyküm ve rahmetullah. Öncelikle partimizin merkez ilçe kongresine katılma nezaketinde bulunduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum hoşgeldiniz safalar getirdiniz.
“İKİ AY ÖNCE
GÖREVE BAŞLADIK”
Bilindiği üzere yaklaşık 2 ay önce genel merkezimiz tarafından merkez ilçe kurucu başkanı olarak görevlendirildim. Geçen zaman zarfında değerli il başkanımızın yardımıyla ve özverili bir çalışmayla merkez ilçe kongremizi icra etmek için toplanmış bulunmaktayız. Bu vesileyle kongre sürecinde emeği geçen teşkilat mensuplarına da ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.
“AMACIMIZ ASLA VE
KAT’A BÖLMEK DEĞİLDİR”
Değerli dava arkadaşlarım çok fazla vaktinizi almadan son dönemlerde çok fazla muhatap olduğumuz bir soruya dilim döndüğünce kısaca cevap vermek istiyorum. AKP’ye gönül vermiş arkadaşlar bize şu soruyu soruyor. Yeni parti kurarak ümmeti neden bölüyorsunuz. AKP’ye gönül vermiş değerli arkadaşlar Yeniden Refah Partisinin misyonunda ve vizyonunda asla ve kat’a bölmek parçalamak diye bir ibare yoktur. Bizim misyonumuzda birlik beraberlik vardır yaşanabilir bir Türkiye vardır: Yeniden büyük Türkiye vardır, yeni bir dünya vardır. Ekonomisi güçlü bir Türkiye vardır, hakkı üstün tutan bir anlayış vardır. Güçlünün haklı olduğu değil haklının güçlü olduğu bir Türkiye vardır, ehliyet ve liyakat vardır, önce ahlak ve maneviyat vardır, mazlumun yanında zalimin karşısında duran bir anlayış vardır, borca dayalı bir ekonomi değil üretime dayalı bir ekonomi vardır. Partimizin misyonunda bulunan bu meziyetler AKP’de olmadığı için Yeniden Refah Partisi kurulmuştur.
“SEVDAMIZ YENİDEN
BÜYÜK TÜRKÜYE”
2002 yılında Fazilet Partisinden ayrılarak AKP kurulduğunda ümmet nasıl parçalanmayıp AKP’de toplanmışsa şimdi de yeniden refah partisi çatısı altında toplanacaktır inşaallah. Rabbim inşaallah o günleri  bize gösterecektir. Rabbim yaşanabilir bir Türkiye yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya hedefimize ulaşmayı bizlere nasip etsin. Gevşemeyin ve üzülmeyin. Eğer inanıyorsanız üstünsünüz. Hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.
İL BAŞKANI KOÇ; “HEPİMİZ PARTİMİZİN
BİRER NEFERİ OLARAK ÇALIŞIYORUZ”
İl Başkanı Erdal Koç da kongrede bir konuşma yaparak yerel gündem ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu ve kongrenin hayırlı olması temennilerini iletti. Başkan Koç kongrede yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Yeniden büyük Türkiye’yi kuracak olan, dünyada adalet nizamını tesis edecek olan Milli görüş lideri Dr. Muhammet Fatih Erbakan’ın arkasında nefer olmayı Allah bize nasip etti. Yeniden Refah Partisi Türk siyasetine nezaket, kalite ve seviye getirecektir. Yapılan doğruların ve hayırlı hizmetlerin destekçisi olacağız. Yapılan yanlışlarında her zaman karşısında olacağız. Doğrularını ortaya koyup, çözüm yollarını göstereceğiz. Bizler ikinci kırk yılın mücahitleri Isparta il teşkilatı olarak Isparta’mız için, ülkemiz için ve bütün insanlığın kurtuluşu için canla, başla çalışacağımıza söz veriyoruz. Kapı kapı, fert fert dolaşıp davamızı anlatacağız. Partimizin Merkez İlçe 1. Olağan Kongremizin Isparta’mız ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.
İŞTE YENİDEN REFAH PARTİSİNİN
MERKEZ İLÇE YÖNETİMİ
Kongrede yapılan konuşmaların ardından gündem maddelerine devam edilerek faaliyet raporları okundu ve kabul edildi. Ardından seçime geçildi. Kongreye tek liste ile giden mevcut Başkan Mehmet Kaya Yeniden Refah Partisi Isparta Merkez İlçe Başkanı olurken Yönetimi ise şu isimlerden oluştu; Ferudun ÇANGA, Yavuz TUNÇ, Osman ERDOĞAN, Ümit ÖCAL, Uğur BULUT, Enes DİNÇER, Enes ÖZGÜR, Mehmet TOKGÖZLÜ, Ali CİHANER, İlyas AKKAYA, Selim ÇELİK, Resul ÇELİK, Cuma KIŞLAK, Ömer Faruk GÜLEÇ ve Fethullah ŞENOL.
 



Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °