Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yeniden Refah Partisi Uluborlu İlçe Kongresini yaptı

Yeniden Refah Partisi Uluborlu İlçe Kongresini yaptı

SİYASET 3.10.2019 12:12:00 0
Yeniden Refah 
Partisi 
Uluborlu İlçe 
Kongresini yaptı
Milli Görüş Lider Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Dr. Fatih Erbakan'ın kurucu genel başkanı olduğu Yeniden Refah Partisi'nin Uluborlu İlçe 1. Olağan Kongresi yapıldı. Kongrede Kurucu İlçe Başkanı Yunus Emre Armağan başkanlığa seçildi.
 
PARTİNİN ULUBORLU İLÇE
BAŞKANI YUNUS EMRE ARMAĞAN
Uluborlu İlçe Başkanlığınca belirlenen bir tesiste yapılan kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Kongreye tek aday olarak giren Yunus Emre Armağan Yeniden Refah Partisi Uluborlu İlçe Başkanı seçildi.
ARMAĞAN; MİLLETİMİZİN İRADESİNİN
ÜSTÜNDE HİÇBİR BEŞER GÜÇ YOKTUR”
Kongrede konuşan partinin ilçe başkanı Yunus Emre Armağan, siyaset ülkenin ve milletin menfaatler doğrultusunda uzlaşmacı ve yapıcı bir kurum haline dönüşmesine öncülük edeceğini söyledi. Devletin bekası ve milletin izzeti için bütün gücüyle çalışacağını vurgulayan Başkan Armağan; “Siyasetin ülkemizin ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda uzlaşmacı, yapıcı bir kurum haline dönüşmesine öncülük edeceğiz. Bütün siyasi partilere ülkemize yaptıkları doğru ve yararlı hizmetleri için teşekkür edeceğiz. Eksiklerin ve hatalarını yapıcı bir dille ortaya koyacağız. Milletimizin iradesinin üstünde hiçbir beşer güç tanımayacağız.
“KONRGEMİZ ÜLKEMİZE, ISPARTA’YA
VE ULUBORLU’YA HAYIRLI OLSUN”
Milletimiz milli ve manevi değerlerimiz etrafında birleştireceğiz ve ülkemizin bölünmez bir bütün teşkil etmesini sağlayacağız. Devlet millet kaynaşmasını temin edeceğiz. Her ne şart altında olursa olsun hak ve adaletten kesinlikle ayrılmayacağız. Bütün insanlara hiçbir ayrım gözetmeden adil davranacağız.
Güçlü olanın haklı sayıldığı değil, haklı olanın güçlü olduğu adil bir dünyanın kurulması için çalışacağız. İnsanı merkeze alan, hak ve adalet ekseninde, kendi kaynaklarıyla üretme odaklanmış, devlet, özel sektörü ve millet borca esir etmeyen, her türlü ekonomik sömürü ve israfın ortadan kaldırıldığı, istikrarlı, güçlü, dışa bağımlı olmayan, yerli ve milli ekonomik sistem kuracağız. Devletimizin bekası ve milletimizin izzeti için bütün gücümüzle çalışacağız. Adalet, refah, huzur ve barış içinde insan haklarını gözeterek, izzet ve onurlu bir yaşam sağlamak için yapmış olduğumuz tüm çalışmalarımızın şeffaf bir şekilde hesabını vereceğiz” diye konuştu. Başkan Armağan, kongrenin ülkemize, Isparta’ya ve Uluborlu’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.
İŞTE YENİDEN REFAH PARTİSİ
ULUBORLU İLÇE YÖNETİMİ
Kongrede yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi ve yapılan seçimler neticesinde, Yeniden Refah Partisi Uluborlu İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu: Yunus Emre Armağan, Ali Armağan, Ayşe Armağan (Ramazan kızı), Ayşe Armağan (Mustafa kızı), Muhammet Armağan, Ömer Armağan, Ali Aşık, Kader Ekici, Sinan Er, Ferdi Gürağaç, Tolga Gürağaç, Yasin Gürağaç, Bedriye Kaçal, Onur Karagöz, Yaşar Özdemir, Özgür Tanık ve Tümay Tekin.
 


Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °