Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Yeniden Refah Partisi’nin; Levhasına Çirkin Saldırı!

Yeniden Refah Partisi’nin; Levhasına Çirkin Saldırı!

SİYASET 28.11.2019 13:53:00 0
Yeniden Refah Partisi’nin;  
Levhasına 
Çirkin 
Saldırı!
Yeniden Refah Partisi Isparta İl Başkanlığı binasının girişinde bulunan parti levhasına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce saldırı düzenlendi. Saldırganlar levhanın üzerini çizerek zarar verdi.
 
Dün gece yaşandığı tahmin edilen olayda, kimliği belirsiz kişi veya kişilerin neden böyle bir davranışta bulundukları tespit edilemedi.
KOÇ; “ŞİDDETLE VE
LANETLE KINIYORUM”
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Erdal Koç, söz konusu saldırıyı şiddetle ve lanetle kınadıklarını belirterek; “Isparta teşkilatı olarak yeni kurulmamıza rağmen kısa sürede uzun bir yol aldık ve bu yolda hızla ilerlemeye devam ediyoruz. Ancak, bizim bu hızlı çıkışımızı çekemeyen kişi veya kişiler; Modernevler Mahallesi İstanbul Caddesi (148. Cadde) Şeker Apartmanı Kat: 1 Daire: 2 No: 11 adresinde bulunan İl Başkanlığımız binasının girişindeki levhamızın üzerini çizerek ve çarpı atarak levhaya zarar verdiler. Bu davranışı ve yapanları şiddetle kınıyorum.
“BU TÜR SALDIRILAR BİZİ YILDIRAMAZ”
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Erdal Koç, bu tür saldırıların kendilerini kesinlikle yıldırmayacağını belirterek; “Bu tür saldırılar aksine bizi iyice kapçılamaktadır ve çalışmalarımızı daha da artırmaktadır” dedi.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °