Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Yeniden Refah Partisi’nden Yazar Kadir Yavuz’a ziyaret

Yeniden Refah Partisi’nden Yazar Kadir Yavuz’a ziyaret

SİYASET 4.10.2019 06:45:00 0
Yeniden Refah 
Partisi’nden 
Yazar Kadir 
Yavuz’a ziyaret
Yeniden Refah Partisi İl ve Merkez İlçe Teşkilatı, rahatsızlığı nedeniyle evinde tedavi gören Deneme Ustası Yazar Şair Kadir Yavuz’u ziyaret etti.
 
Yeniden Refah Partisi İl ve Merkez İlçe Teşkilatı, sosyal sorumluluk etkinlikleri ve dostluk kapsamında Yazar ve Şair Kadir Yavuz’un evine bir ziyaret programı düzenledi.
KOÇ; “BU BİZİM SOSYAL
SORUMLULUK GÖREVİMİZDİR”
Geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen ziyarete; Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Erdal Koç ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Kaya başta olmak üzere teşkilat mensupları katıldı. Yaşadığı hastalık sebebiyle evinde tedavi gören ve istirahat eden Kadir Yavuz’la yakından ilgilenen parti üyeleri, kendisi ve aile bireyleri ile sohbet ederek bir nebze de olsa acılarını unutturarak, yüzlerinde tebessüm oldular.
“ISPARTA’MIZA HİZMET
ETMEYE ÇALIŞIYORUZ”
Yapılan ziyaretle ilgili bir açıklama yapan merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan tarafından 23 Kasım 2018 tarihinde kurulan Yeniden Refah Partisi Isparta İl Başkanı Erdal Koç; “Milletimiz tarafından yüzyıllardır özümsenen Millî Görüş zihniyetini ve ‘Önce Ahlak ve Maneviyat’ prensibinin her alanda hâkim kılınmasını temel alacağız. Yapacağımız siyasi çalışmalarla Ispartalı vatandaşlarımızın büyük ilgisine ve teveccühüne layık olmaya çalışıyoruz.
“KADİR ABİMİZE
ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ”
Bugün de burada Yeniden Refah Partisi İl ve Merkez İlçe Teşkilatı, sosyal sorumluluk etkinlikleri ve dostluk kapsamında dostumuz, üstadımız, abimiz Deneme Ustası Yazar Şair Kadir Yavuz’u ziyaret ettik. Bu ziyaretteki amacımız, rahatsızlığı nedeniyle evinde istirahat etmekte olan Kadir abimiz başta olmak üzere aile bireylerinin yüzlerini güldürmeyi, acılarını bir nebze de olsa unutturmayı amaçladık. Onların bu zorlu günlerinde yanlarında olmak istedik. Parti olarak, Kadir abimiz başta olmak üzere şehrimizin tüm hastanelerinde kalan hastalarımıza da acil şifalar diliyoruz” dedi.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °