Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Yeniden Refah Partisi’nde; Teşkilat Eğitim Programı

Yeniden Refah Partisi’nde; Teşkilat Eğitim Programı

SİYASET 6.01.2020 20:59:00 0
Yeniden Refah Partisi’nde; 
Teşkilat 
Eğitim 
Programı
Yeniden Refah Partisi Isparta İl Başkanlığı, bölgesel teşkilat eğitim programı ve il divan toplantısını partinin Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Sungur’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.
 
Partinin İl Başkanlığının bulunduğu Belediye İşhanı’nın 4. Katında bir salonda gerçekleştirilen teşkilat eğitim programı ve il divan toplantısını dün saat 19.00’da başladı ve yaklaşık 4 saat sürdü. Toplantıya; Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Sungur, Bölge Başkanları, İl Başkanı Erdal Koç, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve üyeleri, Burdur, Afyon, Antalya ve Denizli İl Başkanları ile İlçe Teşkilat Başkanları katıldı.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA
BİLGİ VERİLDİ
Toplantıda ilk olarak Yeniden Refah Partisi Isparta İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Ayazoğlu tarafından partinin çalışmaları hakkında hazırlanan faaliyet raporu okundu. Söz konusu raporda, il başkanlığının görev tevdi edilmesinden bu yana yapılan çalışmalar aktarıldı.
BAŞKAN KOÇ; “TEŞKİLATLANMA
ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”
Toplantıda daha sonra kürsüye İl Başkanı Erdal Koç geldi. Başkan Koç da konuşmasında; “Göreve gelir gelmez teşkilatlanma çalışmalarımızı başlattık ve şuanda Merkez ilçe dahil 13 ilçeden 8’inde teşkilatlanmış durumdayız. Önce teşkilatlanmamızı tamamladığımız ilçelerimizde ardından il kongremizi son derece olgun ortamda gerçekleştirdik. Teşkilatlanmamızı henüz tamamladığımız ilçelerde ise çalışmalarımız aralıksız sürmektedir” dedi.

SUNGUR; “MİLLİ GÖRÜŞÜN
TEMELİNDE İNANÇ VARDIR”
Bölge Başkanları da birer konuşma yaptıkları toplantıda son olarak Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Sungur konuşma yaptı. Sungur konuşmasında, işsizliğin önüne geçerek memura, işçiye, emekliye, hak ettiği yaşam standartlarının oluşturulacaklarını söyledi. Sungur; “Teşkilat eğitiminde, bizim teşkilatlarımızda görev alan herkesin bilmesi gereken en önemli hususların başında inanç yatmaktadır. İnanmak başarının anahtarıdır. Bu nedenle bizim davamızın milli görüş davası olduğunu bilerek ferasetli, liyakatli, kendi nefsi için değil, kardeşi için yaşayan bir teşkilatçı olma mücadelesinde olmalıdır” dedi.

“EĞİTİM SİSTEMİNİ BAŞTAN
SONA DEĞİŞTİRECEĞİZ”
Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Sungur, konuşmasının devamında; “Bu ülkeyi kurtarmak için birileri yola çıkmalıydı. İşte biz bunun için yola çıktık. Efendim güzel de siz ne yapacaksınız? Bize kimse ne yapacaksınız diye soru soramaz. Erbakan hoca ne yaptıysa biz onu yapacağız. Erbakan hoca döneminde ekonomi güllük gülistanlıktı. Denk bütçe vardı. İnsanlar, alın terinin karşılığını alıyorlardı. Göreceksiniz ki, ülkenin üzerindeki kara tablo kendiliğinden kalkmış olacak. Bize diyorlar ki ‘siz niçin siyasi parti kurdunuz?’ Ülke sosyal olarak çökmüş. Anne-kızına düşman, kız-annesine düşman, baba-oğlu ile geçinemiyor. Komşu-komşuya düşman tanımaz hale gelmiş. Eğitim sistemi çökmüş durumda. Okullarımızda ahlak neredeyse dibe vurmuş durumda. Bu memleketteki güzide insanlarımızın çocukları neden okullara gittiğinde değişiyor. Eğitim sistemimiz, anayı kızından oğlu babasından torunu dedesinden ediyor. İşte Yeniden Refah Partisi olarak biz, bu Milli Eğitim sistemini alıp baştan sona değiştireceğiz” dedi.

 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °