Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Mehmet Kaya’dan gündem yaratacak açıklamalar: Partimizin misyonunda bulunan meziyetler AKP’de olmadığı için Yeniden Refah Partisi kurulmuştur

Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Mehmet Kaya’dan gündem yaratacak açıklamalar: Partimizin misyonunda bulunan meziyetler AKP’de olmadığı için Yeniden Refah Partisi kurulmuştur

SİYASET 24.09.2019 13:20:00 0
Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Mehmet Kaya’dan gündem yaratacak açıklamalar: 
Partimizin misyonunda 
bulunan meziyetler 
AKP’de olmadığı için 
Yeniden Refah Partisi 
kurulmuştur
Yeniden Refah Partisi Isparta Merkez İlçe Başkanı Mehmet Kaya, önceki gün parti binasında yapılan 1. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu.
 
BAŞKAN KAYA; “SÜREKLİ BİR
SORUYLA MUHATAP OLUYORUZ”
Yapılan söz konusu kongrede Başkanlığa seçilerek görevine devam eden Mehmet Kaya, partilerinin misyonunda bulunan bu meziyetler AKP’de olmadığı için Yeniden Refah Partisinin kurulduğunu söyledi. Başkan Kaya konuşmasında şunları söyledi; “Değerli dava arkadaşlarım çok fazla vaktinizi almadan son dönemlerde çok fazla muhatap olduğumuz bir soruya dilim döndüğünce kısaca cevap vermek istiyorum. AKP’ye gönül vermiş arkadaşlar bize şu soruyu soruyor. Yeni parti kurarak ümmeti neden bölüyorsunuz. AKP’ye gönül vermiş değerli arkadaşlar Yeniden Refah Partisinin misyonunda ve vizyonunda asla ve kat’a bölmek parçalamak diye bir ibare yoktur.
“PARTİMİZİN MİSYONUNDA BULUNAN BU MEZİYETLER AKP’DE OLMADIĞI İÇİN YENİDEN REFAH PARTİSİ KURULMUŞTUR”
Bizim misyonumuzda birlik beraberlik vardır yaşanabilir bir Türkiye vardır: Yeniden büyük Türkiye vardır, yeni bir dünya vardır. Ekonomisi güçlü bir Türkiye vardır, hakkı üstün tutan bir anlayış vardır. Güçlünün haklı olduğu değil haklının güçlü olduğu bir Türkiye vardır, ehliyet ve liyakat vardır, önce ahlak ve maneviyat vardır, mazlumun yanında zalimin karşısında duran bir anlayış vardır, borca dayalı bir ekonomi değil üretime dayalı bir ekonomi vardır. Partimizin misyonunda bulunan bu meziyetler AKP’de olmadığı için Yeniden Refah Partisi kurulmuştur.
“ÜMMET ŞİMDİ DE YENİDEN REFAH
PARTİSİ ÇATISI ALTINDA TOPLANACAK”
2002 yılında Fazilet Partisinden ayrılarak AKP kurulduğunda ümmet nasıl parçalanmayıp AKP’de toplanmışsa şimdi de Yeniden Refah Partisi çatısı altında toplanacaktır inşaallah. Rabbim inşaallah o günleri bize gösterecektir. Rabbim yaşanabilir bir Türkiye yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya hedefimize ulaşmayı bizlere nasip etsin. Gevşemeyin ve üzülmeyin. Eğer inanıyorsanız üstünsünüz. Hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °