Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yeniden Refah Partisi; Levhasını Astı

Yeniden Refah Partisi; Levhasını Astı

SİYASET 15.09.2019 10:52:00 0
Yeniden Refah Partisi; 
Levhasını 
Astı
Hastane Caddesindeki yerinden İstanbul Yolu üzerindeki yeni yerine taşınan Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı levhasını astı ve yeni mekanında çalışmalara başladı.   
 
Isparta’da geçtiğimiz aylarda teşkilatlanma çalışmalarına başlayan Yeniden Refah Partisi yeni yerine taşındı.
İL BAŞKANI KOÇ; “YENİ
YERİMİZ DAHA REFAH”
Yeni İl Bakanlığı binasının daha geniş ve refah bir ortama sahip olduğunu ifade eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Erdal Koç, ilçelerdeki teşkilatlanma çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan İl Başkanı Koç; “Partimizin il başkanlığı hizmetlerini daha önce Hastane Caddesinde yürütüyorduk. Ancak, orası dar olduğu için rahat çalışamadık. Bunun üzerine İstanbul Yolu üzerindeki yeri yerimize taşındık. Yeniden Refah Partisi olarak bundan böyle; Modernevler Mahallesi İstanbul Caddesi (148. Cadde) Şeker Apartmanı Kat: 1 Daire: 2 No: 11 adresinde hizmet vereceğiz” dedi.  
“KONGRE SÜRECİNE
GİRİYORUZ”
Parti tabelasının yeni il binasının girişine asıldığını ifade eden İl Başkanı Koç; “Yeni yerimizde geçtiğimiz gün benim başkanlığımda ilk Yönetim Kurulu toplantımızı da yaptık. Şu anda partimizin il ve ilçe kongreleri için gerekli aday ve tarih belirleme çalışmalarımız devam etmektedir. Ekim ayı içinde seçilmiş delegelerle ilk kongremizi yapacağız” dedi.
GENEL BAŞKAN FATİH ERBAKAN
Bilindiği gibi; Geçen yıl kurulan Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanlığı'nı eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan yapıyor.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °