Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yeniden Refah Partisi; Isparta Teşkilatı Tam kadro Büyük Kongrede

Yeniden Refah Partisi; Isparta Teşkilatı Tam kadro Büyük Kongrede

SİYASET 19.11.2019 10:04:00 0
Yeniden Refah Partisi; 
Isparta 
Teşkilatı 
Tam kadro 
Büyük Kongrede
Yeniden Refah Partisi Isparta İl Başkanı Erdal Koç, Partilerinin 1. Olağan Büyük Kongresine Isparta teşkilatı iki otobüsle katılım sağladıklarını bildirdi.
 
Milli Görüş hareketinin kurucu lideri ve merhum başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın liderliğinde, 23 Kasım 2018'de kurulan Yeniden Refah Partisi'nde, geçtiğimiz hafta sonu ilk kongre heyecanı yaşandı.
Parti tarafından kongre dolayısıyla 1,5 ay önce oluşturulan tertip komisyonunca tanıtım, organizasyon ve Siyasi Partiler Kanunu'nca yapılması gereken hukuki çalışmalara yönelik hazırlıklar eksiksiz yapıldı. Genel Başkan Fatih Erbakan'ın tek aday olduğu kongre, Ankara Spor Salonu'nda 17 Kasım Pazar günü "Burada Gelecek Var" sloganıyla gerçekleştirildi. Kongrede, 50 asil üyenin bulunduğu Merkez Karar Yürütme Kurulu listesi oylamaya sunuldu ve partililere yeni parti müziği dinletildi.
BAŞKAN KOÇ; “ISPARTA’DA TEŞKİLATLANDIK”
Yeniden Refah Partisi Isparta İl Başkanı Erdal Koç, kongreye ilişkin yaptığı açıklamada, parti olarak ülke genelinde teşkilatlandıkları 76 ilde kongrelerin tamamına yakınını yaptıklarını belirterek, Isparta’da ise merkez ilçe dahil 6 ilçede teşkilatlanma çalışmalarını bitirdiklerini söyledi.
“GELECEĞE
HAZIRLANIYORUZ”
"Burada Gelecek Var" sloganının partilerini millete anlatan önemli bir slogan olduğuna işaret eden Başkan Koç; “Türkiye'nin dolayısıyla Isparta’nın siyasette gelecek umudu olan genç bir liderimiz var. Genç bir genel başkanın genç kadrosuyla bir bakıma görücüye çıkacağı kongreyi gerçekleştireceğiz. Genel sloganımızın yanı sıra alt sloganlarımızda adalet, refah, huzur, gençlik, heyecan ve saygınlık konularına vurgu yapıldı. Biz bu sloganları hamaset olsun diye söylemiyoruz. İnşallah bunların tamamını gerçekleştirecek bir anlayışla geleceğe hazırlanıyoruz” dedi.
“BÜYÜK KONGREMİZE 100 KİŞİLİK
TEŞKİLATIMIZLA KATILDIK”
Partilerinin büyük kongresine Isparta olarak tam kadro katıldıklarını vurgulayan Başkan Koç; “Isparta teşkilatı olarak 2 otobüs ve özel araçlarla giden partililerimizle birlikte yaklaşık 100 kişilik bir teşkilat mensubumuzla büyük kongremize katılım gösterdik. Kongre salonunun içinde ve dışında yer alacak şekilde yaklaşık 20 bin kişinin katılımı ile gerçekleşti.
Kongreye katılımda zorla salonlara getirilen insanlardan, medya desteğini, holding patronlarını arkasına alan, kapalı kapılan ardında söz verenlerle doldurulmadı. Yıllardır siyaset yaptığını sanan devletten ödenek alan partilerin dolduramadığı salonu Yeniden Refah Partisi, içindeki iman, aşk ve inançla hınca hınç doldurdu, yetmedi dışarlara taştı. Elhamdülillah
Bizler Yeniden Refah Partisi olarak siyasete zerafet getireceğiz hedefiyle yola çıktık. Çünkü son yıllarda özellikle siyaset ile siyasetçinin dili çok keskinleşti ve hoyratlaştı. Bu manada Genel Başkanımız önemli bir misyonu yerine getiriyor. Söyleyeceklerini belli bir üslup ve nezaket içerisinde söylüyor. Bunu büyük kongrede yaptığı konuşmada da net bir şekilde gördük” dedi.
 



Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °