Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

YENİDEN REFAH PARTİSİ Isparta’da teşkilatlandı

YENİDEN REFAH PARTİSİ Isparta’da teşkilatlandı

SİYASET 10.08.2019 15:04:00 0
YENİDEN REFAH PARTİSİ 
Isparta’da 
teşkilatlandı
HABER: Yunus ÖZLER
Eski Başbakanlardan ve Milli Selamet Partisi’nin kurucusu Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan önderliğinde kurulan Yeniden Refah Partisi Isparta’da teşkilatlanmasını oluşturdu. Partinin İl Başkanı ise
 
Geçtiğimiz yıl Kasım ayında Saadet Partisi’nden olaylı bir şekilde ayrılan Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi’ni kurmuştu. Türkiye’nin dört bir yanında teşkilatlanma çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren parti, Isparta’da da yeni yönetimi belirledi.
YENİDEN REFAH PARTİSİ İL
BAŞKANLIINA ERDAL KOÇ ATANDI
Yeniden Refah Partisinde bir süredir başka bir ismin yürüttüğü il başkanlığı görevi yoğun istişare sürecinin ardından yetkilendirme ve görev tevdi işlemini tamamladı ve görev Erdal Koç’a verildi.
KOÇ; “ÇİZGİSİNDEN SAPMAMIŞ, GERÇEK MİLLİ
GÖRÜŞÇÜLERİ BİR ÇATI ALTINDA TOPLAYACAĞIZ”
Kendisinin il başkanlığı görevine getirilmesinin ardından yoğun bir teşkilatlanma çalışması içine girdiğini ve şuana kadar Isparta’da Merkez ilçe, Yalvaç, Keçiborlu ve Uluborlu olmak üzere dört ilçede teşkilatlanma işlemini tamamladıklarını ifade eden partinin çiçeği burnunda İl Başkanı Erdal Koç, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bu doğrultuda oluşturduğumuz yönetim kurulu ile Yeniden Refah Partisi’nin milletimizin beklediği ve özlemini duyduğu siyaset tarzı olan adil düzenin tesis edilmesi için ülkemizde var gücüyle çalışmalarına başlamıştır” dedi. 
“BİZİM PARTİMİZ
FARKLI OLACAK”
Ülkenin yıllardır kısır siyaset ve polemiklerle idare edildiğini ve gerçek olmayan gündem dışı olan politikaların halkın istediklerini yerine getirmediğini ifade eden İl Bakanı Erdal Koç; “Merhum liderimiz Necmettin Erbakan Hocamızın oğlu Fatih Erbakan’ın Genel Başkanlığında artık Yeniden Refah gelmiştir, ülkenin sorunlarını artık görmezden gelinmeyecek işsizlik başta olmak üzere madden ve manen her kesim refaha kavuşacaktır. Bizlere verilen bu kutlu görevde yönetim kadromuz ile birlikte canla başla çalışmak, İlimizin hak ettiği yönetimi sağlamak ikinci kırk yıl hareketine başlamanın gururunu yaşadığımız bu günde, Ülkemize ve Milletimize hayırlara vesile olmasını diler, bizlerden desteklerini esirgemeyen milletimizi canı gönülden selamlarım” diye konuştu.
“1 AĞUSTOS 2019’DA
GÖREVE BAŞLADIM”
Isparta İl Başkanlığı olarak yaptıkları çalışmalar hakkında da açıklamalarda bulunan İl Başkanı Koç; “Benden önce bu görevi bir süredir İrfan arkadaşımız yürütüyordu. Ben de yönetimde görev yapıyordum. Ancak, Genel Merkezimizin karar ve takdirleri ile 1 Ağustos 2019 tarihinde itibaren ben İl Başkanı olarak görevlendirildim.
“32 KİŞİLİK YÖNETİMİMİZLE
GECE – GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ”
Görev bana tevdi edilir edilmez de hemen çalışmalara başladım ve 32 kişilik yönetim kurulumuz ile birlikte şuana kadar Merkez ilçe, Yalvaç, Keçiborlu ve Uluborlu olmak üzere dört ilçede teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık ve Merkez İlçe Başkanlığına Mehmet Kaya, Yalvaç İlçe Başkanlığına İsmail Kıvrak, Keçiborlu İlçe Başkanlığına Süleyman Yıldız ve Uluborlu İlçe Başkanlığına da Yunus Emre Armağan arkadaşlarımızı atadık. Kendileri de yönetimlerini belirleyerek göreve başladılar.
“4 İLÇEDE TEŞKİLATLANDIK,
3 İLÇE TAMAMLANMAK ÜZERE”
Ş. Karaağaç, Gelendost ve Eğirdir ilçelerimiz konusunda da çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. En Kısa zamanda bu ilçelerimizde de teşkilatlanmalarımızı tamamlayacağız.
“İL KONGREMİZİ EKİM AYININ
ORTASINDA YAPMAYI PLANLIYORUZ”
Yeniden Refah Partisi Isparta İl Başkanlığımızın ilk olağan genel kurulumuzu da Ekim ayının ortalarında yapmayı planlıyoruz. O zamana kadar ise 12 ilçemizin 7’sinde teşkilatlanmaları tamamlamış olacağız. Geriye kalan 5 ilçemizi de önümüzdeki altı aylık sürede tamamlayarak Isparta genelinde tüm ilçelerimizde teşkilatlanmış olacağız” dedi.
ERDAL KOÇ KİMDİR?
Yeniden Refah Partisi’ne İl Başkanı olarak atanan Erdal Koç, 1981 doğumlu ve aslen Çorum – Osmancıklı olup, inşaat işleriyle iştigal ediyor. Koç, evli ve 2 çocuk babası./YUNUS ÖZLER  
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °