Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yeniden Refah Partisi İlk Kongresini YALVAÇ’ta Yaptı

Yeniden Refah Partisi İlk Kongresini YALVAÇ’ta Yaptı

SİYASET 21.09.2019 16:52:00 0
Yeniden Refah Partisi
İlk Kongresini 
YALVAÇ’ta 
Yaptı
Yeniden Refah Partisi Isparta’daki ilk kongresini yaptı. İl Teşkilatının hazırladığı kongre takvimi çerçevesinde Yalvaç ilçe kongresi ile kongre perdesini açan parti, Yalvaç’ta tek liste ile gidilen seçimlerde Kurucu İlçe Başkanı İsmail Kıvrak yeniden ilçe başkanı seçildi.
 
Bugün Yeniden Refah Partisi Toplantı Salonunda yapılan kongre; saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesinin ardından Kur’anı Kerim tilaveti ile başladı. Kongreye başta partinin İl Başkanı Erdal Koç ve yönetimi olmak üzere diğer ilçe başkanları ve merkez ilçe başkanı da katıldı.
İLÇE BAŞKANI KIVRAK; “İLÇE YÖNETİMİMİZİ
OLUŞTURDUK, ÇALIŞMALARA BAŞLADIK”
İlçe Başkanı İsmail Kıvrak açılış konuşmasında 1 Eylül tarihinde görev aldığını, hızla teşkilatı kurarak yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte parti tanıtımı, esnaf ve köy ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirterek; “Milli Görüşün Lideri, rahmetli hocamız Necmettin Erbakan’ın yolundan gideceğimizi anlattık. Vatandaşlarımız görüş ve düşüncelerimize katıldılar. Bu ziyaretler bizim için çok olumlu geçti” dedi. Başkan Kıvrak, konuşmasının sonunda kendisine destek olanlara teşekkür ederek devamını diledi.
İL BAŞKANI KOÇ; “BİZİM GAYEMİZ HALKIMIZI
BİRBİRİNE DÜŞÜRMEK DEĞİL, BÜTÜNLEŞTİRMEKTİR”
Kongrede daha sonra kürsüye gelen İl Başkanı Erdal Koç da konuşmasına Yalvaç ilçe teşkilatına çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başladı. Başkan Koç; “Bizim gayemiz partizanlık yaparak milleti birbirine düşürmek değil, Hz. Peygamberin yaptığı gibi tüm insanlığı kucaklayıp, yedi milyar insanın huzuru ve İslam aleminin refahı için gücümüzün son anına kadar çalışmaktır” dedi.
BAŞKAN KOÇ, NECMETTİN
ERBAKAN’I ÖRNEK VERDİ
Kongreye katılan üyelere ve delegelere asla umutsuz olmamalarını tavsiye eden Başkan Erdal Koç, Milli Görüş lideri merhum Necmettin Erbakan’ın yıllardır bu ülkede insanları kucaklayıcı bir siyaset üslubu yolunu izlediğini hatırlattı ve onun oğlu partinin Genel Başkanı Fatih Erbakan liderliğinde kurulacak İslam Birliği’nin beklendiğini belirterek; “Bizler, ahlak ve maneviyat ile 1969’da açılan Milli Görüş bayrağını devam ettirmek için yola çıktık. Bu yolda olumlu olduğu kadar olumsuz davranışlarla da karşılaştık. Ancak, asla yılmadık. Yeniden Refah Partisi neden kurulmuştur? Partimiz, ülkedeki gerilimi atmak, insanları kucaklamak, gönlüne girmek, birinci felsefemiz olmuştur. Ben, sizlerden insanları ocu – bucu diye ayırmadan kucaklamanızı istiyorum. 2023 hedefimize ulaşmak için hem Isparta’da hem ülke genelinde 82 milyonun oyuna ihtiyacımız var” dedi.
ATANMIŞ KURUCU BAŞKAN SEÇİLEREK
GÖREVİNE DEVAM EDECEK
Kongrede yapılan konuşmaların ardından kongre gündemine göre seçimlere geçildi. Yargı gözetiminde ve tek liste ile gidilen seçimler sonunda; Partinin Yalvaç ilçe kurucu başkanı İsmail Kıvrak tekrar ilçe başkanlığına seçilirken, kurucu başkanlıktan seçilmiş başkanlığa geçerek görevine devam edecek.
İŞTE YENİDEN REFAH PARTİSİNİN
YALVAÇ İLÇE YÖNETİMİ
Buna göre; İsmail Kıvrak Başkanlığındaki Yeniden Refah Partisi Yalvaç İlçe Başkanlığı yönetimi şu isimlerden oluştu: Kazım Gerek, Serkan Serin, Mehmet Daşkın, Hüseyin Sarıdaş, Hasan Hüseyin Yurtseven, Muhammet Ellidirem, Abdurrahman Kapçı, Ramazan Yılmaz, Veli Karapınar, Necati Tunç, Ali Özer, Tuncay Kömürcü, Ramazan Kıvrak, Nurettin Karaca.



Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °