Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih ERBAKAN'dan ISPARTA İl Başkanlığı’na TEŞEKKÜR Belgesi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih ERBAKAN'dan ISPARTA İl Başkanlığı’na TEŞEKKÜR Belgesi

SİYASET 9.12.2019 06:12:00 0
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih ERBAKAN
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan tarafından, başarılarından dolayı Isparta İl Başkanlığına ‘Teşekkür Belgesi’ verildi. Belgeyi, Isparta Teşkilatı adına İl Başkanı Erdal Koç aldı.
 
Ankara'da gerçekleşen Yeniden Refah Partisi 1. Büyük Olağan Kongrede Isparta İl Başkanlığı’na Genel Başkan Fatih Erbakan'ın elinden "Teşekkür Belgesi" verildi.
BAŞKAN KOÇ; “BU BELGEYİ TÜM
ISPARTA TEŞKİLATIM ADINA ALDIM”
Söz konusu Teşekkür ve Başarı Belgesini tüm il, ilçe teşkilatı adına aldığını ifade eden Yeniden Refah Partisi Erdal Koç, tüm teşkilat mensuplarına çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.
İŞTE O TEŞEKKÜR YAZISI
Başkan Koç, konu ile ilgili olarak Genel Merkezden kendilerine gönderilen yazıda; “Başta, İl başkanımız Sayın Erdal Koç olmak üzere tüm il, ilçe teşkilatı ekibimize teşekkürlerimi sunuyor, başarılarının devamını diliyorum.
Değerli kardeşlerim, başarı hiç bir zaman tesadüf değildir... Siyaset iyi bir ekiple, sağlam ve düzgün bir şekilde yol alır. Aynı zamanda başarı için emek, sabır ve iyi bir planlama gerektirir. Bu noktada da, başta İl başkanımız Sayın Erdal Koç’un özverili çalışmaları çözüm odaklı düşünceleri, halkla sıcak ve samimi iletişimi, gecenin herhangi bir saatinde arayıp da ulaşabildiğiniz ve anında yanınızda gördüğünüz yine müthiş bir teşkilatçı yapısı ve kurduğu sağlam kadrosu bu başarıyı bizlere getirmiştir” denildiğini bildirdi.
“PARTİMİZİ EL BİRLİĞİ İLE
İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ”
Başkan Koç açıklamasında; “Yeniden Refah Partisi Isparta İl Başkanlığı olarak bizler sağlam, çalışkan ve özverili bir ekip oluşturduk. Bunun meyvelerini de yavaş yavaş almaya başlıyoruz. İnşallah bundan sonra da ekip olarak partimizi el birliğiyle iktidara taşıyacağız. Bu yolda emek veren, mücadele eden her bir partilimize tekrardan teşekkürlerimi sunuyor, Rabbim yar ve yardımcımız olsun diyorum” dedi. 
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °