Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Yeniden Refah Partisi 1. Olağan; Kongreye Gidiyor…

Yeniden Refah Partisi 1. Olağan; Kongreye Gidiyor…

SİYASET 10.10.2019 08:01:00 0
Yeniden Refah Partisi 1. Olağan; 
Kongreye 
Gidiyor…
Isparta’da ilçe kongrelerini tamamlayan Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı 1. Olağan kongresini yapacak. İl Başkanı Erdal Koç, kongreyi 27 Ekim 2019 Pazar günü saat 12.00’de Öğretmenevi Konferans Salonunda gerçekleştireceklerini bildirdi.
 
Merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın kuruculuğunu yaptığı Yeniden Refah Partisi Isparta İl Başkanlığı 1.Olağan kongresini yapacak.
İL KONGRESİ 27 EKİM PAZAR GÜNÜ
Söz konusu kongreye Genel Merkez düzeyince katılımlar olacak. Geçtiğimiz yıl başvurusunu yaparak partileşme sürecini tamamlayan Yeniden Refah Partisi İl kongrelerini yaparak, siyasi hayatına devam ediyor. Bu süreçte Isparta İl Başkanlığı da olağan kongresini tamamlayarak seçilmiş yönetim ile yoluna devam edecek. 27 Ekim’de olağan 1. olağan kongresini yapacak olan Yeniden Refah Partisi’nin İl Başkanı Erdal Koç, yapılacak kongre ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, merhum Başbakan Necmettin Erbakan ile başlayan Türkiye’nin gelişim sürecinin Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan ile devam etmesi için kurulan Yeniden Refah Partisi’nin kongrelerini tamamlayarak, bu kutlu yolda yürüyeceğini ifade etti.
KOÇ; “İLÇE KONGRELERİMİZİ
TAMAMLADIK, SIRA İL KONGREMİZDE”
Ispartalıları kongreye davet eden İl Başkanı Erdal Koç; “Bilindiği gibi, Isparta’da teşkilatlanma görevi tarafımıza kısa bir süre önce verilmesine rağmen, gece – gündüz demeden çalışarak ilçelerimizde teşkilatlanmalarımızı ve ardından da ilçe kongrelerimizi tamamladık. Şimdi ise il kongremizi yapacağız. Bu doğrultuda; il kongremizi 27 Ekim 2019 Pazar günü saat 12.00’de Öğretmenevi Konferans Salonunda Genel Merkezimizden üst düzey yetkililerimizin de katılacağı Isparta 1. Olağan Kongremizi gerçekleştireceğiz.
“TÜM ISPARTA HALKIMIZI
KONGREMİZE DAVET EDİYORUM”
Yeniden Refah Partisi, merhum liderimiz eski Başbakan Necmettin Erbakan hocamızın yarım bıraktığı projeleri tamamlamak üzere yola çıkan bir siyasi, hareket oldu ve biz de dualarımızı yaparak yola çıktık. Allah, yurdumuzun ve insanlığın kurutuluşuna vesile olacak çalışmalar içerisinde olmayı nasip etsin. Ülkemizde Refah Partisi birçok hizmeti yapmış hayırlı bir hareket. Bizlerde bu doğrultuda yola çıktık. Tüm Ispartalı hemşerilerimizi de bu kutlu yolda 27 Ekim’de yapacağımız 1. Olağan kongremize davet ediyorum” dedi.

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °