Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Yalvaç'ta İYİ Parti karıştı! Kongre kararı aldılar

Yalvaç'ta İYİ Parti karıştı! Kongre kararı aldılar

SİYASET 19.11.2018 15:43:00 0
Yalvaç
İYİ Parti Yalvaç İlçe Başkanı İlhan Yüksel, ilçe teşkilatı olarak olağanüstü kongreye gideceklerini açıkladı. İlçe başkanı Yüksel, Milletvekili Aylin Cesur’u da partiyi AK Parti’li Tekin Bayram ve ekibine teslim etmek istediğini ileri sürdü.

İYİ PARTİ Yalvaç İlçe Başkanı İlhan Yüksel, İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’un Yalvaç’ta parti teşkilatını Ak Parti’li Tekin Bayram ve yandaşlarına teslim etmek istediğini, kendilerinin de genel merkez tavsiyesine uyarak olağanüstü kongre kararı aldıklarını belirtti. Yüksel, “Demokrasi mücadelesi veren bir partide seçimle gelenin seçimle gitmesi gerektiği inancı ile olağanüstü kongremizi 12 Aralık 2018 tarihinde yapma kararı aldık” dedi.

DEDİKODU VE İFTİRAYA MARUZ KALDIK
İYİ Parti Yalvaç İlçe Başkanı İlhan Yüksel, açıklamasında “Aldığımız duyumlara göre Kurban Bayramı’nda teşkilatımıza gelmek yerine halen başka bir partinin üyesi eski bir siyasetçi ile Çınaraltı’nda bayramlaşan Milletvekilimiz Aylin Cesur’un anlaşılmaz tutumları doğrultusunda teşkilatımızı az önce bahsettiğim halen Ak Parti üyesi olan kişi ve yandaşlarına teslim edeceği yönünde kamuoyundan duyumlar aldık. Biz İYİ Parti’yi dişimizden tırnağımızdan artırdıklarımızla ve geceli gündüzlü emeklerimizle kurduk ve bu günlere getirdik. Aradan geçen süre zarfında sürekli olarak dışarıdan ve içeriden dedikodu ve iftira şeklinde saldırılara maruz kaldık” dedi.

YALVAÇ’I BİZ BİLİRİZ BİZ YÖNETİRİZ
Yüksel, “Halen AK Parti üyesi olan ve 2014 yılında AK Parti Yalvaç Belediye başkan adayı olan ve siyasi mevta olan bir şahıs ile teşkilatımızın bilgisi olmadan görüşmek ve ona vaatlerde bulunmak partimize büyük zarar verir. Biz Partimizi elin eline oyuncak olsun diye kurmadık. Her kim olursa olsun teşkilatımızı yok hükmünde kabul edemez. Yalvaç’ı biz biliriz ve biz yönetiriz. Yalvaç, uzaktan kumanda ile yönetilebilecek bir memleket değildir. Buna asla ve asla müsaade etmeyeceğiz. Bununla ilgili ne yapılması gerekiyorsa sonuna kadar mücadelesini vermeye kararlıyız” ifadelerini kullandı.

GENEL MERKEZ TAVSİYESİ BİZİM İÇİN EMİRDİR
İlçe Başkanı Yüksel, “Durumla ilgili yaptığımız değerlendirmeler ışığında partimizin gerçekten yenilenmeye ihtiyacı olduğu kanaatine varan Yalvaç İlçe Başkanlığı olarak olağanüstü kongre kararı aldık. Genel Merkezin tavsiyesi bizim için emirdir. Seçimle gelen seçimle gitmeli” diye konuştu.
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °