Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yalan üzerinden kampanya yürütüyorlar

Yalan üzerinden kampanya yürütüyorlar

SİYASET 29.03.2017 10:22:00 0
Yalan üzerinden kampanya yürütüyorlar
Önümüzde ki ay yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumuna sayılı günler kala Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
 
TBMM’nin en aktif isimlerinden Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, referandum çalışmaları kapsamında dün sabah saatlerinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nü ziyaret ederek personelle bir araya geldi.
Milletvekili Bilgiç'i Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük ve yardımcıları karşıladı. Milletvekili Bilgiç personelle tek tek tokalaşırken, kurumun toplantı salonunda referandumda neden "EVET" verilmesi gerektiğini anlattı. Milletvekili Bilgiç, personele anayasa değişikliğinde bulunan maddeler ile ilgili soruları cevapladı. "Hayır"cı cephenin bilhassa CHP'nin şuan bütün bu anayasa değişikliği ile kampanya kurgusunu tamamen yalan üzerine kurmuş vaziyette olduğunu anlattı. Milletvekili Bilgiç, anayasa değişikliğini madde madde açıklarken 16 Nisan'da "EVET" için destek istedi.
AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜNE TAM NOT
Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, halkın rahatlıkla hizmet alabildiği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personelini de başarılı çalışmalarından ötürü kutlayarak tam not verdi.  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük'ten kurum çalışmaları hakkında bilgiler alan Milletvekili Bilgiç, müdürlüğün kapsamlı çalışmalara imza attığını belirterek, şehit yakınları, kadın, engelli ve çocuk konusundaki çalışmaların toplum adına önemli olduğunu söyledi. 

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °