Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

VELİ GÖK'TEN EĞİRDİR İÇİN BÜYÜK TURİZM VİZYONU

VELİ GÖK'TEN EĞİRDİR İÇİN BÜYÜK TURİZM VİZYONU

SİYASET 12.03.2019 10:48:00 0
VELİ GÖK
Kıyı şeridinde içinde plaj, spor tesisleri ve hayvanat bahçesinin de olduğu millet  bahçesi yapacak, Akpınar’a teleferik ile ulaşım sağlayacak, ilçeye gelen misafirler için su altı dünyası ve dev akvaryum yapacak, gölde elektrikli tekneklerle turlar düzenletecek.
AK Parti Belediye Başkan Adayı Veli Gök’ün turizm projeleri Eğirdir’de bugüne kadar yapılamayan eksiklileri ortaya koyuyor. Turizm konusunda sadece gölün görsel güzelliğini değerlendiren Eğirdir, yeni dönemde altyapı eksikliklerini Veli Gök ile tamamlayacak.
Eğirdir AK Parti Belediye Başkan Adayı Veli Gök’ün turizm projeleri oldukça iddialı. 2014 yerel seçimlerinde ortaya koyduğu teleferik projesini bu seçimde de gündemde tutan Gök, Akpınar’a bu sistemle yapılacak ulaşım ile turizmin katlanarak büyümesi öngörülüyor. İşte Gök’ün turizm vizyonu:
“Eğirdir’i turizm bölgesi haline getirecek, insana dokunan projelerle geliyoruz. Fiziki dönüşümü, sosyal dönüşüm ile birlikte tasarlayarak halkla birlikte yönetim dönemini başlatıyoruz.
Eğirdir Millet Bahçesi: Köprü başı-Kemer Köprü arasındaki kıyı şeridine yapılacak olan Millet Bahçesi Projesi’ni Eğirdirimize kazandırıyoruz. Kafeterya, hayvanat bahçesi, futbol sahası, yürüyüş yolu, millet kıraathanesi ile birlikte eski doğal plaj yeniden ortaya çıkacak. Eğirdir için uluslararası standartlarda hazırlanan teleferik ile turizme katkı sağlanacak.
Yeni Altınkum Plaj Projesi.
Kültür turizmi için önemli bir yere sahip olan Eğirdir Kalesi’ni restore ederek kültürel mirasımıza sahip çıkacağız.
Yeşil ada ile küçük ada arasına köprü projesi ile. Gölde su sirkülasyonu sağlanacak. İlçemize farklı güzellik katacağız.
Eğirdir Su Altı Dünyası ve Dev Akvaryum Projesi.
Turizm Rehberlik Projesi.
40-50 kişilik güneş enerjili teknek turları. Eğirdir Gölü üzerinden gezi imkanları.
Davraz’a düzenli ulaşım imkanı. Davraz ve Eğirdir entegrasyonu.
Karavan Park Projesi ile ilçede turizm çeşitliliği artırılacak.
İnek Denizi Bölgesi’ne cam seyir terası.”
egirdirr.jpg
egirdir--(1).jpg
egirdir--(2).jpg
egirdir--(4).jpg
egirdir--(5).jpg
egirdir--(6).jpg
 

Anahtar Kelimeler: turizm vizyonu için eğirdir gökten veli
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °