Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ülkücüleri öksüz zannedenlere karşı mücadelemizi sürdüreceğiz

MHP’li İşadamı Hüseyin Uçman, Genel Başkan Bahçeli’nin yargı kararına saygılı bir şekilde seçimli olağanüstü kongre kararı aldığını belirterek, “Ülkücüleri öksüz ve kimsesiz zannedenlere karşı mücadelemizi yılmadan ve y

SİYASET 27.05.2016 07:24:00 0
Ülkücüleri öksüz zannedenlere karşı mücadelemizi sürdüreceğiz
MHP’li İşadamı Hüseyin Uçman, partisinin olağanüstü kongre sürecini değerlendirdi. Uçman, şunları söyledi: “Milliyetçi Hareket Partisinin kuruluşundan itibaren bugüne değin benimsemiş olduğu geleneklere uygun doğrultuda Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, yargı kararlarına saygı duyarak kongre kararını ilan etmiş ve gereği üzere açıklamalarını sunmuştur. Tüzük tadilatı hususunda da tedbir ve düzenlemelerin yapılacağını dosta düşmana duyuran Genel Başkanımız, aday olacak olanların, kendisiyle yarışacaklarını açıklayarak, bizleri yine sahipsiz bırakmamıştır. Ülkücüleri öksüz ve kimsesiz zannedenlere karşı mücadelemizi yılmadan ve yıkılmadan sürdüreceğiz. 
Milliyetçi Hareket Partisi bir demokrasi sınavından daha, geçmişte olduğu temiz bir şekilde çıkacak, Ülkücülere karşı bu utanmaz tavırlarını sürdürenler, er ya da geç hatalarının farkına varacaklardır. Açılım politikalarına destek olmayan, ilkeli ve dik duruş sahibi Genel Başkanımız şahsında Milliyetçi Hareket Partisi, Ülkücülüğünden asla ve asla taviz vermeyecek, artık sırtındaki kamburdan arınacaktır.
İnandığımız değerler uğruna milliyetçi hareket davasını destekliyor, Ülkücü duruşa ve Ülkücülüğe rağmen iktidar olmak için her konuda taviz vermeyi mümkün bulanlara, “Artık Durun!” diyoruz. Beyanatımızın Ülkücü İrade’de 10 Temmuz günü karşılık bulacağından da zerre şüphemiz yoktur.”

Anahtar Kelimeler:
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °