Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

Uçman'dan vekil Okutan'a sitem

Uçman'dan vekil Okutan'a sitem

SİYASET 16.06.2016 17:54:00 0
Uçman
MHP'li işadamı Hüseyin Uçman, 19 Haziran'daki tüzük kurultayına katılacağını açıklayan Milletvekili Nuri Okutan'a sosyal medya hesabından sitem dolu bir mesaj paylaştı. Uçman mesajında şu ifadelere yer verdi: "Sayın Milliyetçi Hareket Partisi, Isparta Milletvekili Nuri Okutan’a Reddiyemdir.
Sayın Vekilim, devletimize Valilik döneminizde yapmış olduğunuz hizmetler ve eğitime vermiş olduğunuz önem takdire değerdir. Ispartalı olmanız hasebiyle gerek Urfa’da, gerek Trabzon’da sizlerle hep gurur duyduk. Mevcut iktidar, sizin hizmetlerinizden ve isminizin ön plana çıkmasından rahatsız olduğunda size sahip çıktık ve hem memleketimiz, hem de aziz davamız için Milliyetçi Hareket Partisinden Milletvekili olmanız için gece gündüz demeden sokaklarda çalıştık, kapı kapı dolaştık. Aziz milletimiz teveccüh göstererek sizleri Meclis’e gönderdiğinde, emin olunuz ki, sizden daha mutlu ve bahtiyar olduk.

Sizler de, çok iyi bilmektesiniz ki, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, bu memleket davasına yıllarını vermiş ve Türk siyasi tarihinde izlerine az rastlanır, namuslu ve kirlenmemiş siyaset adamlarından biridir. Son günlerde ona karşı kurulan tuzaklara ve MHP’nin başından Sayın Genel Başkanımızı alma gayretlerine karşı bizler Anadolu’da cansiperane bir şekilde mücadele etmekteyiz. Biz, Ispartalı Milliyetçi Ülkücü Hareketin mensuplarıyız, siz de Ispartalı ve Milliyetçi Hareket Partisinin temsilcisisiniz ve bu vasfınız size ancak ve ancak bizleri temsil etme hakkı vermektedir. Tüzük Kurultayı için değişim taraftarlarına vermiş olduğunuz desteğin bizim tavrımızla yakından uzaktan alakası yoktur, o halde siz bu beyanatı vermeden evvel hangi danışmanınıza ve hangi hemşerinize danıştınız? 

Isparta’ya olan ziyaretlerinizde sizi güzel ilimizin girişinde karşılamakta ve gittiğiniz her yerde size eşlik etmekteyiz. Eminim ki, sizler de bizi, en az bizim sizi tanıdığımız kadar tanımaktasınız. Bürokrasideki hizmetleriniz, Milliyetçi Hareket Partisinde karşılık bulmuştur ancak mesleki kariyeriniz o beyanatınızda bahsettiğiniz tabandan geldiğinizi ifade etmemektedir. Isparta’da aziz ve kutsal davamız için fedakârlıkta bulunan birçok arkadaşımız varken sizi aday gösteren bu harekete ve Sayın Genel Başkanımıza vefanız bu mudur? Milliyetçi Hareket Partisinin tabanı Ülkücülerdir, lütfen söyleyiniz, gerek eğitim hayatınızda, gerek mesleki yaşamınızda hangi teşkilatımızda, hangi yıllar arasında bulundunuz? Seçim sonuçlarının açıklandığı gün, daha kendi köyünüz ve akrabalarınız yanınızda yokken, bizler size hep destek olduk. Sayın Genel Başkanımız, bizlerin yaşadığı hayal kırıklığına rağmen erken seçimde sizi tekrar aday gösterdiğinde, değişimci tavrınız nerede idi?

Sayın Isparta Milletvekilimiz Nuri Okutan, beyanatınız, Isparta’daki hiçbir ülkücü için temsil vasfı taşımamaktadır. Temsiliyetiniz artık bizi bağlamamaktadır. Sizler de, tıpkı bir önceki milletvekilimiz gibi siyaset sahnesinden er ya da geç çekilecek ve silineceksiniz ve sizi de kimse bir ülkücü olarak ya da vefalı bir kimse olarak anmayacak. Bunu böyle biliniz.AHDi VEFA İMANDANDIR"

Anahtar Kelimeler:
Çarşamba 19.9 ° / 8.4 °
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °