Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Tüm projeleri tek tek yerine getireceğiz

Tüm projeleri tek tek yerine getireceğiz

SİYASET 2.07.2018 09:00:00 0
Tüm projeleri tek tek yerine getireceğiz
24 Haziran’daki Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekilliği seçimlerini başarıyla tamamlayan AK Parti teşkilatları cumartesi günü düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Milletvekilleri Recep Özel ile Mehmet Uğur Gökgöz’ün de katıldığı programda konuşan Zabun, Isparta’nın sorunlarını bildiklerini ve tüm projeleri tek tek yerine getireceklerini belirtti.
 
 
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, cumartesi günü Modapark’ta düzenlenen kahvaltıda parti teşkilatları ve 24 Haziran seçimlerinde görev alan partisinin sandık görevlileriyle bir araya geldi. Kahvaltıya Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz de katıldı.
TEŞEKKÜR İÇİN KAHVALTI PROGRAMI DÜZENLEDİK
Burada konuşan AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, seçimin önemli bir süreç olduğunu ifade ederek, “Seçimlerin öncesi ve sonrası vardır. Seçim gününün öncesinde adaylarımız ve teşkilatlarımız yoğun bir tempoda çalıştılar. Nihayetinde seçim gününe geldiğimizde sandık görevlisinden sandık müşahidine, mahalle temsilcisinden okul sorumlusuna, köy temsilcisine, ilçe teşkilatına, kadın ve gençlik kollarıyla tam kadro sahadaydık. Müthiş bir organizasyondu. Tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Bugüne kadar aktif rol üstlenmemiş olmasına rağmen okullarda sandık bekleyen birçok arkadaşımız var. Onlara da teşekkür ediyorum. Bu teşekkür için kahvaltı programı düzenledik” dedi.
ISPARTA’NIN İHTİYAÇLARIYLA İLGİLİ SON DERECE GÜÇLÜ BİR TECRÜBEMİZ VAR
Artık seçimin geride kaldığına değinen Zabun, “ Yeni bir dönem ve yeni bir süreç. Isparta’ya yapılacak yatırımlar ve Isparta’nın ihtiyaçlarıyla ilgili son derece güçlü bir tecrübemiz var. Milletvekili Arkadaşlarımız süreci bilen kişiler. Isparta’nın ihtiyacını bilmeyen arkadaşlar değil. Sayın cumhurbaşkanlığımızın başkanlığında yeni bir hükümet modeline geçtik. Hükümet de kurulduğunda süratle Isparta’mızın işleri takip edilecek ve tek tek yerine getirilecek” şeklinde konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °