Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Tevazu, samimiyet, beceri hepsi adaylarımızda var

Tevazu, samimiyet, beceri hepsi adaylarımızda var

SİYASET 21.01.2019 08:22:00 0
Tevazu, samimiyet, beceri hepsi adaylarımızda var
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, partisinin Isparta Belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada 22 belediyenin 22’sini almak için gayret edeceklerini söyledi. Zabun’un konuşması şöyle; “AK Parti milletimizin partisidir. Bugünlere kolay gelmedik. 2001’de kurduğumuz parti bir çok seçime girdi ve 17 yılı geride bıraktık. 17 yılda önemli başarılara imza attık. Milletimizin refah düzeyi güçlensin düşüncesiyle çok önemli icratlara imza atarken, geleceğin demokratik Türkiye’yi inşa etmek adına demokrasimizi güçlendirdik. İnsan hakları, ifade özgürlüğü, hak, hukuk ve adalet açısından bu ülkenin önünde duran engelleri aşama aşama sizlerle ortadan kaldırdık.
 
Savunmadan sağlığa, tarımdan ulaşıma çok önemli hizmetlerin altına imza attık. Temel gayemiz vardı. Bu milletin insanı hiçbir zaman boynu büyük kalmasın, başı dik olsun, namerde muhtaç olmasın, devletin desteğini her zaman yanında hissetsin düşüncesiyle hareket ettik. İnsanımızın iradesi üzerinde hiçbir baskı tanımıyoruz dedik ve baskı oluşturacak unsurları elbirliği ile ortadan kaldırdık. Bunları yaparken bir taraftan da şeytan taşlamaktan geri duramadık. Kurulduğumuz günden itibaren partimiz üzerine bu milletin sahip çıktığı parti üzerinden sürekli polemik yaratmaya çalışmak isteyen ve bu kutlu yürüyüşü kesmek isteyenlerle mücadele ettik. Hemen arkasından anlamsız şekilde parti kapatma davasıyla karşı karşıya kaldık. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine giderken, cumhurbaşkanlığını size teslim etmiyoruz dediler. Milletimizin huzuruna gittik ve milletimiz yeniden iktidara taşımak suretiyle cumhurbaşkanlığı makamını partimize teslim etti. Ardından cumhuriyet mitingleri dediler, tencere tava ile milletimizin kafalarını karıştırmaya çalıştılar. E muhtıra verdiler. Gençlerimizin zihinlerini karıştırmak suretiyle vandallık yaptılar. Bu millete önderlik eden Cumhurbaşkanımızın dik duruşuyla bu hamleleri de tasfiye etmeyi başardık. Arkasından 17-25 yargı darbesiyle algı operasyonları ile arkasından gelen seçimle AK Parti kadrolarını tasfiye etmek istediler. Başaramadılar.  2014’de sizlerle omuz omuza vererek bu badireyi de bertaraf ettik. Yetmedi başka yapacakları şey yok bu milletin parasıyla alınan silahları, tankları bu milletin üzerine doğrulttular. Kararlı, cesur şekilde ölümü göze alarak sizlerle onların karşısında dik durmayı başardık. Ayakta kalan bu millet oldu.
BERTARAF EDİP BÜYÜK TÜRKİYE HEDEFİNE BİR ADIM DAHA YAKLAŞMIŞ OLACAĞIZ
Bıkmıyorlar, usanmıyorlar. Arkasından ekonomik saldırı yaptılar. Suni manipülasyonları ile döviz kurları üzerinden dalgalanma ile kaos oluşturmaya çalıştılar. Ama hamdolsun dimdik ayaktayız. Birçoğunu bertaraf ettiğimiz gibi bunu da bertaraf edeceğiz. Bunu da bertaraf edip büyük Türkiye hedefine bir adım daha yaklaşmış olacağız.
HİÇBİR ŞEY BİZİ YILDIRAMAZ
Bizim siyasetimizin anlamı var. Bizim siyasetimiz devraldığımız mirasın ürünüdür. Yüzyıllarca ecdadımız hakkın, hukukun ve adaletin savunuculuğun yapmış, zalimin karşısında mazlumun yanında durmuştur. Biz onların torunlarıyız. Hiçbir şey bizi yıldıramaz. Milletimizin güçlü desteği ile her birisini bertaraf etmekte azimli ve kararlıyız. Nasıl ki Menderes dar ağacına giderken bu millet için canını feda etmekten bir saniye tereddüt etmediyse aynı azimle, aynı ruhla çalışmaya devam ediyoruz.
SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK BİZ DÜNYA DEVLETİYİZ
31 Mart yerel seçimlerine gidiyoruz. Bu seçimin anlamı bizim için farklıdır. Bizim hedefimiz ideallerimiz var. Hedefimiz büyük. Büyük medeniyeti yeniden inşa etmek için yola çıkmış kadrolarız. Büyük medeniyet gelişmiş şehirler yetişmiş nesiller ister. Şehirleri geliştirmek nesilleri yetiştirmek zorundayız. Merkez, ilçe ve beldelerde büyük medeniyete yakışır şehirleri ayağa kaldırmak ve inşa etmek zorundayız. Sadece şehirleri ayağa kaldırmak yetmez, nesilleri de yetiştirmek zorundayız. Tarihimizden aldığımız o şuuru çocuklarımıza ve torunlarımıza aktarmak zorundayız. Ahlaklı nesiller yetiştirmek zorundayız. Sorumluluğumuz büyük biz dünya devletiyiz. Hakkı hukuku bilen, saygıyı bilen, birbirine sahip çıkan, aile mefhumunu ayakta tutan nesiller yetiştirmek zorundayız. Bilimsel anlamda bu ülkeye katkı sağlayacak nesiller yetiştirmek zorundayız. Yerel yönetimlerin anlamı bu açıdan da son derece önemli.
ADAYLARIMIZIN HER BİRİSİ BİRER ŞEHR-İ EMİNDİR
Belediye başkan adaylarımızın her birisi birer şehr-i emindir. Halkımızın kendisini, çocuğunu, çevresini rahatlıkla emanet edeceği insanlardır. Biz sorumlulukla hareket ediyoruz. Bu başarıların bir anlamı olduğuna inanıyoruz. Yaradan bu milleti yeniden ayağa kaldırmak istemektedir. 17 yıl boyunca yaratanın desteğini hep yanımızda hissettik.
TEVAZU, SAMİMİYET HEPSİ ADAYLARIMIZDA VAR
Adayları belirlerken birçok arkadaşımız aday adayı oldu. Bir tek karar vermek gerekiyordu. İsabetli karar vermeye çalıştık. Bütün hemşerilerimize seslenmek istiyorum tüm teşkilatlarımız adayların yanında duracak. 22 belediyenin 22’sini de Ak Parti anlayışına emanet etmek için gayret edeceğiz. Tevazu ise tevazu, samimiyet ise samimiyet, başarı ise başarı, yetenekse yetenek, beceri ise beceri, hepsi bizim adaylarımızda var.”

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °