Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

SP’liler 5 otobüs Ankara’ya gidecekler

Saadet Partisi İl Başkanı Adem Oflaz, Pazar günü Ankara Arena’da yapılacak olan 6’ncı olağan büyük genel kurul toplantısına 5 otobüs Isparta’dan gideceklerini söyledi.

SİYASET 27.10.2016 08:36:00 0
SP’liler 5 otobüs Ankara’ya gidecekler
Saadet Partisi İl Başkanı Adem Oflaz, dün saat 11.00’de parti binasında bir basın toplantısı düzenledi. Ankara’daki büyük kongre için Cumartesi gecesi saat 24.00’de Belediye İşhanı önünden Ankara’ya hareket edeceklerini ifade eden Saadet Partisi İl Başkanı Adem Oflaz, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Bilindiği gibi Saadet Partisi olarak partimizin 6’ncı olağan büyük genel kurul toplantısı 30 Ekim 2016 Pazar günü gerçekleştirilecektir.
Söz konusu tarihte Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştireceğimiz genel kurulumuzun şimdiden hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnşallah kongremiz coşkunun ve heyecanın zirvede olacağı Milli görüşçülere yakışır bir kongre olacağına inanıyoruz. 29 Ekim Cumartesi Akşamı parti önünde Ankara’ya otobüs kaldıracağız. Gitmek isteyen kardeşlerimizi inşallah bekliyoruz” dedi.
Bu kongreden sonra çelikleşmiş bir yapı ile çıkacağız. Isparta’da bütün Türkiye’de özellikle Isparta’da her mahalleye her köye gireceğiz. Seçilecek olan Genel Başkanımızın selamını götüreceğiz. Bütün Isparta’yı da Milli Görüş çerçevesinde Saadet Partisi kadrolarında çalışmak için davet edeceğiz. Çünkü bizim 40 sene önce söylediklerimiz hâlâ doğru çıkıyor! Doğru bir tekdir. O da Saadet Partisi’dir. Bütün insanlarımızı bu kadroya davet edeceğiz. Şu toplumdaki kamplaştırmalardan bu toplumdaki korkulardan bu milletimizi rahata huzura ve güzel bir yaşama davet edeceğiz ve ona da kavuşturacağız inşallah” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °