Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Son Dakika Flaş Haber Çirkin Paylaşım Yapan CHP’li; Kesin İhraç İstemiyle Disipline Sevk Edildi

Son Dakika Flaş Haber Çirkin Paylaşım Yapan CHP’li; Kesin İhraç İstemiyle Disipline Sevk Edildi

SİYASET 26.10.2020 16:58:00 0
Son Dakika
Flaş Haber
Çirkin Paylaşım Yapan CHP’li; 
Kesin İhraç 
İstemiyle Disipline 
Sevk Edildi
CHP Isparta İl Yönetim Kurulu, biraz önce tamamlanan toplantıda Trabzon şehri ile ilgili çirkin paylaşımlarda bulunan Gençlik Kolları Üyesi İlayda Kılınç’ın kesin ihraç talebiyle Disiplin Kuruluna sevk edilmesine karar verdi.
 
 
Gençlik Kolları Üyesi İlayda Kılınç, dün Fenerbahçe – Trabzonspor maçının ardından twitter hesabından Trabzonlular ve Trabzon şehri için çok çirkin ve hakaret içerikli bir paylaşımda bulundu.
GENÇLİK KOLLARI
BAŞKANI ÖZÜR DİLEDİ
Söz konusu paylaşımın ardından CHP Isparta İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Erkan, ‘Tüm kamuoyuna’ başlıklı yazısıyla özür diledi. Başkan Erkan paylaşımında; “İlayda Kılınç'ın yapmış olduğu etik dışı çirkin paylaşım hepimizi derin üzüntüye boğmuştur. Kabul edilemez paylaşım karşısında İl Başkanlığımız ile birlikte gerekeni yapacağımıza söz vermiştik ve disiplin süresini başlatıyoruz.
Bizler, sevgi ve saygı dilini benimseyen gençler olarak her ne olursa olsun çirkin üslubu asla kabul edemeyiz. Kendi yönetimimizde dahi olsa üstünü örtmez ve gerekeni yaparız.
“BU ÇİRKİN PAYLAŞIMI KABUL
ETMİYORUZ, GEREKEN YAPILACAK”
Tüm kıymetli Trabzon halkına ve Trabzonspor camiasına en içten dileklerimizle sevgi ve saygılarımızı iletiyoruz. Tekrar tekrar söylüyorum; CHP Isparta İl Gençlik Kolları olarak bu çirkin paylaşımı kabul etmiyoruz. Gerekeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın! Saygılarımla...” dedi.
İLAYDA KILINÇ KESİN İHRAÇ
İSTEMİYLE DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ
CHP Isparta İl Yönetim Kurulu, konu hakkında bugün akşamüzeri acil koduyla toplandı ve toplantıdan çıkan kararı İl Başkanı Yalım Halıcı biraz önce yaptığı açıklamada şöyle açıkladı; “26.10.20 tarih ve 172 sayıyla, oybirliğiyle aldığı karar gereğince Gençlik Kolları Üyesi İlayda Kılınç kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilmiştir. Bilgilerinize sunarım” dedi.
 
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °