Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Şimdiden avuç ovuşturmaya başladılar

Şimdiden avuç ovuşturmaya başladılar

SİYASET 22.03.2019 12:12:00 0
Şimdiden avuç ovuşturmaya başladılar
31 Mart seçimlerine 9 gün kala meydanlarda yapılan konuşmalarda sertleşmeye başladı. : Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın Yenice Mahallesi mitinginde MHP İl Başkanı Nail Bayram ve MHP Seçim İletişim Merkezi Başkanı İzzettin Dikmen de birer konuşma yaptılar.
“CENNET VE HAYAL VAAT EDİYORLAR”           
Son günlerde her iki adayında Isparta halkına cennet ve hayal vaat ettiklerini söyleyen MHP İl Başkanı Nail Bayram da, “Çünkü daha düne kadar otopark parasını, içtiği neskafe parasını baroya ödetenler, gittiği seyahatlerde yemek paraları dahil olmak üzere ITSO’ya ödetenler, yani vatandaşın, üyelerinin sırtına kambur olanlar bugün belediyenin imkanlarıyla hayal vaat ediyorlar” görüşlerinde bulundu. 
“KYK’DA KALKIŞMA YAPTILAR”
Şükrü Başdeğirmen’in adaylığının ardından AK Parti Isparta eski Milletvekili Haydar Kemal Kurt’un açıklamalarını hatırlatan Bayram, “Bunu kaldıramadılar, kış gününde buzdolabını bahane ederek, KYK’da kalkışma yaptılar. Öğrencileri ayağa kaldırdılar. Sayın Kurt’un, Başdeğirmen’i eleştirmesinden dolayı, Sayın Kurt’un kardeşi Cumhur Kurt görevden alındı. Sırf görevden almak için öğrencileri kullandılar” açıklamasında bulundu.
“KİME NE VERELİM DİYE AVUÇ OVUŞTURMAYA BAŞLADILAR”
Isparta Belediyesinin 2009 yılından sonra tüm birikimlerini toparladığını belirten MHP İl Başkanı Nail Bayram, “Baktılar Isparta Belediyesinde artık kaymak bol. Yarın otoparkları hangi meclis üyesine verelim, fabrikayı kime verelim diye şimdiden el avuç ovuşturmaya başladılar” şeklinde konuştu.
“BELEDİYEYİ KİM YÖNETECEK?”
Seçim İletişim ve Yönetim Başkanı İzzettin Dikmen de, siyasetin omurga, duruş istediğini ancak adayların bir gün söylediklerinin, ertesi gün söyledikleriyle uyuşmadığını dile getirdi. Dikmen, işin ehline yani Yusuf Ziya Günaydın’a tevdi edilmesini istedi. Dikmen, AK Parti Milletvekili Uğur Gökgöz’ün ‘Isparta’nın 10 senesi boşa geçti’ sözlerine de cevap verdi. Dikmen, “Size soruyorum, Dereboğazı yolu yapıldı mı? Hızlı tren yapıldı mı?, Burdur dostluk yapıldı mı?, daha önce garip gurabanın, fakir fukaranın seyahat edebildiği kara treni yitirdiler, getirdiler mi? Sayın Gökgöz doğru söylüyor, 10 senedir bu şehrin kayıplarını anlatmıştır.
Buradan Sayın Gökgöz’e sesleniyorum, 31 Mart akşamı aziz Isparta halkının teveccühü ile bu belediyeyi aldığımızda tekrar Isparta halkının hizmetinde olacak mı? İki, kazara bu çırak seçimi alırsa belediyeyi Recep Özel mi yönetecek, Gökgöz mü yönetecek, Şükrü Bey’mi yönetecek, yoksa iltisaklı olduğu güçler mi yönetecek?” sorularını yöneltti.
“CESARETİNİZ VARSA ANKAPARK’TAKİ YARATIKLARI TARTIŞIN”
İzzettin Dikmen konuşmasında AK Parti Milletvekilleri Recep Özel ve Uğur Gökgöz’e çağrıda bulundu. Dikmen, “Her fırsatta çağ açıp, çağ kapatan Sultan Fatih’in heykelini ucebe olarak nitelendiren, Cenab-ı Hakkın 99 ismi Esma-ül Hüsna’nın nakşedildiği üzüm maketini eleştiren bu arkadaşlar, dün Sayın Cumhurbaşkanımızın 400 milyon dolar harcanarak açılan Ankapark’taki kanguruları, canavarları, filleri eleştirme cesaretine sahipler mi? Buradan sesleniyorum Sayın Özel, Sayın Gökgöz cesaretiniz varsa Ankapark’taki yaratıkları tartışın” diye seslendi.

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °