Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Sevgi dilini kullanacağım

Sevgi dilini kullanacağım

SİYASET 23.05.2018 07:39:00 0
Sevgi dilini kullanacağım
CHP Isparta 3.sıra Milletvekili Adayı Zafer Sağlam, insanların artık kavga ve dövüş siyaseti istemediğini ifade ederek,  sevgi diliyle Ispartalıların oyunu alacaklarını söyledi.
 
CHP Isparta 3.sıra Milletvekili Adayı Zafer Sağlam, parti binasında düzenlediği basın toplantısında Isparta ve Türkiye’nin şuanda tek ihtiyacının hoşgörü ve sevgi olduğunu söyledi. Sağlam’ın açıklamaları şöyle; “Artık insanlar kucaklaşmak istiyorlar. Bu ülkeyi karpuz gibi ikiye ayırdılar. 24 Haziran’da önümüze bir sandık gelecek. Isparta’da 324 bin seçmen var. Son seçime 256 bin kişi gelmiş. 40-60 bin arasında oy kullanmayan bir seçmen var. Gelip oy kullanmıyor çünkü umudu kalmamış. Bu ülkenin umudunu kırdılar. Ben sevgi dilini kullanacağım. Çünkü artık insanlar bilgiye dayalı siyaset istiyorlar. Kavga dövüş istemiyorlar. Bütün ilçelere hakimiz, merkezdeki tüm problemlere hakimiz.
ISPARTA’YI ANLAYAN TÜRKİYE’NİN SİYASETİNİ ANLAR
Sütçüler’in Çandır köyü Torosların koynundan zorla Gökçeada’nın kayalıklarına itildiler. Biz küçücük bir köye o günün şartlarında sahip çıkamadık. Bugün Halep’ten Isparta 1200 km. Bugün Isparta’nın 16 tane ilçesi vardır. En küçük ilçemiz Yenişarbademli’nin nüfusu 2 bin 96. Bugün Isparta’da Suriyeli, Afganlı, Somalili, Ugandalı yaşayan insanların sayısı 7 bin 600. 3 katı daha büyük. Isparta’yı anlayan Türkiye’nin siyasetini anlar.
HER ŞEY OY DEĞİL
458 tane maden ruhsatı alınmış. Her şey oy değil. O dağlardaki dilsiz canlıların da hakkını savunmak için aday oldum ben. Isparta’da seçmenimizin yüzde 40’ı 35 yaş ve altı. Isparta emekli şehri değil. Gençlere temas etmeyen onlara proje üretmeyen hiçbir adayın ve siyasi partinin şansı yoktur.
ISPARTALILAR BUNA SES ÇIKARAMADI
Dereboğazı yolu için 3 kez dilekçe verdim. Hem Antalya hem de Isparta valiliğine bu dilekçeleri verdim. Eğer bu yolu yapamıyorsanız bari bu yolda ağır tonajlı araçları çalıştırmayın, onlar Burdur yolunu kullansınlar diye teklif ettim. Bunu bile yapamadılar. Isparta’da hiçbir şey açılmadığı gibi 16 yıldır olanları da kapattılar. Şehir Hastanesi yaptılar. Onun arkasında geniş bir alan vardı. O alan bu hastane ileride yatak kapasitesini artırdığı zaman genişleyeceği alandı, o alanı yüzde 5 kat karşılığı yandaş bir firmaya peşkeş çektiler. Ispartalılar buna ses çıkaramadı. Hastanenin üç tarafı yol büyüyebileceği yol yok.
TALANIN BOYUTUNU DÜŞÜNEBİLİYOR MUSUNUZ?
Keçiborlu’da 1994 yılında Kükürt işletmeleri kapandığında 1400 çalışanı vardı. Bugün Keçiborlu Belediyesi o fabrikanın altında altın değerinde olan kükürdün üstüne 540 tane konut yapıyor. Kat karşılığı ise yüzde 5. Talanın boyutunu düşünebiliyor musunuz?
BU İNSANLARIN UMUDU VE İNANCI OLACAK PARTİ CHP’DİR
Bugün 81 il içinde bölünmüş karayolu olmayan tek il Isparta kaldı. Isparta muhafazakar ve milliyetçi bir seçmen yapısına sahip bir ildir. İktidar partisi artık yorulmuştur bunu kendileri itiraf etmişlerdir. Büyükşehirlerin belediye başkanları azledilmişlerdir, demokrasi rafa kaldırılmıştır. Burada yoğun karşı çıkan bir grup vardır. Bu insanların umudu ve inancı olacak parti CHP’dir. Sevgi diliyle bu insanlar bize oy verecekler. Projeler için bize oy verecekler.”
 
 
 

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °