Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Senirkent’te demokrasi şöleni

Senirkent’te demokrasi şöleni

SİYASET 26.02.2019 08:08:00 0
Senirkent’te demokrasi şöleni
CHP Senirkent Belediye Başkan Adayı Ercan Yalçın’ın seçim bürosunun açılışı geçtiğimiz cumartesi günü yapıldı. Demokrasi şölenine dönüşen seçim bürosunun açılışına MHP’li mevcut Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu’nun yanı sıra tüm partilerin belediye başkan adayları da katıldı.
 
Yerel seçimler Isparta’da adaylar arasındaki karşılıklı atışmalarla devam ederken Senirkent’te demokrasi şöleni yaşandı. CHP’nin Senirkent Belediye Başkan adayı Ercan Yalçın’ın seçim bürosu geçtiğimiz cumartesi günü yapıldı. Açılışa Senirkentli vatandaşların yanı sıra MHP’li mevcut Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, AK Parti’li Büyükkabaca Belediye Başkanı Ali İhsan Temurçin, Senirkent Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Adnan Karcı, Yükseliş Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Ulukan, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Dursun Balım, AK Parti Belediye Başkan Adayı Kadir Heybeli, MHP İlçe Başkanı Akın Güler, MHP Belediye Başkan Adayı Ali Kalay, İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Şenses, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Nurullah Tandoğan Cabıoğlu, Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Sami Nogay, Antalya Senirkentliler Derneği Başkanı Av. Koray Ersal, CHP Isparta İl ve İlçe Yönetimleri ve Başkanları da katıldı. Senirkent CHP Seçim Bürosu açılışı, bütün siyasi partilerin, meslek odalarının ve Senirkentliler dernek yönetimlerinin, Vakıf temsilcilerinin ve Senirkentlilerin birlik ve dayanışma duygusunu bir kez daha gösterdi. 
Sosyal paylaşım hesabı üzerinden bir mesaj yayınlayan CHP Belediye Başkan adayı Ercan Yalçın “Aynı kaderi paylaşan, aynı sevdayı taşıyan, aynı havayı soluyan, seçimlerin bir hizmet yarışı olduğuna inanan bu toprağın evlatları olarak bizlerin amacı, memleketimize artı değerler katabilmek, Senirkent’in gelişmesine ve büyümesine katkı sunabilmektir. Senirkent halkı ayrışmaya, bölünmeye, kavgaya asla izin vermeyecektir.” dedi.


Anahtar Kelimeler: şöleni demokrasi senirkentte
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °