Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Seçimde Başdeğirmen'i destekleyecekler

Seçimde Başdeğirmen'i destekleyecekler

SİYASET 27.03.2019 11:21:00 0
Seçimde Başdeğirmen
15 Temmuz İmam Hatipliler Derneği Başkanı Ramazan Çapan, 31 Mart yerel seçimlerde AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’i destekleyeceklerini açıkladı. Çapan’ın açıklaması şöyle; “Darbelere karşı net bir duruş sergileyen Derneğimiz: Bin yıl sürecek denen 28 Şubat Postmodern darbesini 27 Nisan e-muhtırasını 15 Temmuz Hainliğini unutmamış, ülkemizi karanlıklara sürüklemeye çalışanların karşısında Demokrasiden ve insan haklarından yana tavır almıştır.
Bu gün Vatan topraklarında 7 den 70 e hak ve özgürlüklerimize kavuşmamıza sebep olanların,
Cumhur ittifakının, Ülke genelinde ve yerelde Darbelere, darbeleri yapmaya kalkışan hainlere karşı net tavır alan tarafını belli eden Derneklerin, Sendikaların ve Siyasi partilerin yanında olduğumuzu bildirmek istiyoruz.
Bu seçimlerde ülke geçmişini göz önünde bulundurarak, geleceğimiz için oy vereceğimizin bilincinde olmamız gerektiğini düşünüyoruz.
Özellikle 15 Temmuz'da taraf olmayanları, tarafını Devletinden ve milletinden yana koymayanları,  darbe bastırıldıktan sonra sokağa çıkanları Isparta'nın Kadirşinas halkına havale ediyoruz. Ülke genelinde  Beka  sorununa dikkat çekiyor, yerelde de:
15 Temmuz İmam Hatipliler Derneği olarak; Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın aday gösterdiği Ak Parti Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen’i destekliyoruz.”

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °