Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Seçim yarışı Günaydın ile Başdeğirmen arasında geçer

Seçim yarışı Günaydın ile Başdeğirmen arasında geçer

SİYASET 4.02.2019 07:18:00 0
Seçim yarışı Günaydın ile Başdeğirmen arasında geçer
TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı, AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için İYİ Parti-CHP Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nu yok sayarak, yarışın MHP’li Yusuf Ziya Günaydın ile AK Partili Şükrü Başdeğirmen arasında geçeceğini söyledi.
 
TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı, AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Kanal32’de katıldığı Birebir Seçim Özel Programında yerel seçimleri değerlendirdi. Seçim yarışının Yusuf Ziya Günaydın ile Şükrü Başdeğirmen arasında geçeceğini ifade eden Bilgiç, Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nun bu yarışa aradan bile dahil olamayacağını savundu.
BAŞKASI  BU YARIŞA ARADAN DAHİL OLAMAZ
Yerel seçim yarışıyla ilgili konuşan Bilgiç, “Bu yarış Şükrü Başdeğirmen ve Yusuf Ziya Günaydın arasında geçer gider. Başkası bu yarışa aradan dahil olamaz” dedi.
Bu süreçten eksik gördüklerini söyleyeceklerini kaydeden Bilgiç, açıklamalarına şöyle devam etti: “Bu süreçte eksik gördüklerimizi söyleyeceğiz. Çevrecilik, şehirleşme anlamında eksiklikler. Mastır imar planları, yeni yerleşim, yaşam alanlarının Isparta’ya kazandırılması noktasında eksiklikler var. Bunları mutlaka söyleyeceğiz. Biz gerçek anlamda değişimin ve sıçramanın Şükrü Başdeğirmen’le olabileceğini söylüyoruz.
YUSUF BAŞKAN DA HİZMETİ GÖRMÜŞ SAHİP ÇIKIYOR
Kötü koku sorunu bitiyor diyorlar. Organize Sanayi’den kaynaklı olan koku sorunu bitiyor. Ama bu koku sorununun tamamen bittiği anlamına gelmiyor. Isparta Belediyesi’nin kendi arıtma ve kanallarıyla ilgili alması gereken tedbirler var. O yüzden biz her zaman Yusuf başkanı buralarda tedbir almaya davet ediyoruz. Organize Sanayi’den kaynaklı kokuyu ortadan kaldıracağız. Ocak ayına kalmadan bunun bitmesi gerekiyordu ancak ihale süreci uzadı. En kısa sürede bitecek. Yusuf başkan da hizmeti görmüş sahip çıkıyor. Zaten böyle olmalı.
ŞÜKRÜ BAŞKANLA ITKM’Yİ ISPARTA’YA KAZANDIRIRIZ
Ben belediye başkanı adayı olsam tek şey söylerim; ben Isparta’nın belediye başkanı olarak kafamı, gövdemi ve elimi taşın altına koyacağım her türlü sorumluluğu alırım, Isparta’ya bunu kazandırırım derim. Şükrü başkanın geldiği nokta budur, Şükrü başkanla bunu Isparta’ya kazandırırız. Burada çürüyor gidiyor, yazık değil mi? Tapu fesih davası varmış, şehrin başkanıysan onu geri çekersin. ITKM’yle Isparta’yı buluşturur ve esnafımızı bu dertten kurtarırsın. Seçimden sonra ilk yapılacak iş ITKM’nin kazandırılması olacaktır. Şimdi açsalar seçim var açıyor demeyiz aksine destek oluruz.
TOPLU KONUTTA BELEDİYENİN DESTEĞİNİ GÖREMEDİK
Toplu konut fikrini ortaya atan benim. Emekliler Derneği’nde talepleri toplayın, 350 dönüm yeri veren, o yer uygun olmayınca il özel idarenin İstanbul yolu üzerindeki Gülkent Devlet Hastanesi’nin yerini TOKİ’ye devretmek için çalışmaları yapan benim. Toplu konutta biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İşte bu yüzden 31 Mart’ta Şükrü başkana ihtiyacım var. Belediye üzerinden arazi üretebilmemiz çok daha kolay olacak. Maalesef bu konuda destek göremedik.”
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °