Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Sayın Zabun'un ihale şartnamelerini okumasını tavsiye ederim

Sayın Zabun'un ihale şartnamelerini okumasını tavsiye ederim

SİYASET 16.08.2018 08:42:00 0
Sayın Zabun
 MHP Isparta İl Sekreteri İsmail Alp, AK Parti İl Başkan Osman Zabun’un koku sorunu ve Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’ün eski ISBAŞ arazisine konut yapılmasıyla ilgili açıklamalarına yanıt verdi. Alp’in yazılı açıklaması şöyle; “Sizlerin de takip ettiği üzere Ak Parti Isparta İl Başkanı ve Isparta milletvekillerimizden bazıları, 31 Mart 2019 da yapılacak mahalli seçimlerin kaygılarıyla, ülkemizin içinde bulunduğu şartlar ve şer odaklarının, terör işbirlikçilerinin saldırıları dururken, Türkiye’nin en büyük ekonomik saldırıya maruz kaldığı bu süreçte Sayın İl Başkanı ve Sayın Milletvekillerinin bulundukları makamın gerektirdiği basiret ve sorumluluğun gereği gibi davranmalarını bekliyor ve Belediye üzerinden aslı astarı olmayan, mesnetsiz konularda bir algı yaratmaya çalışmaları, tuvalet ve heykeller üzerinden siyaset yapar halde bulunmaları, M.H.P ‘ li camiayı,  Isparta Kamuoyunu fevkalade üzmekte ve şaşkınlık içinde bırakmaktadır.
         M.H.P her ne şart altında olursa olsun, bedeli her ne olursa olsun, Saygıdeğer Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet  BAHÇELİ  Beyefendinin ifade ettiği gibi önce Ülkem ve Milletim şiarı ile siyaset yapar. Bundan da taviz vermez.
      Ancak  M.H.P ‘nin bu siyaset anlayışını, anlamayan, anlayamayan, bundan istifade etmeye kalkanlara  da asla fırsat vermez ve vermeyecektir.
       Bu cihette, Sayın İl Başkanı Osman Zabun Bey ‘e Deri OSB’nin yer teslim tarihini, bitim tarihini ve ihale şartnamelerini okumasını ve arıtma dahil olan bir işi niçin bu haliyle teslim alındığına bir cevap bulmasını tavsiye ederim.  ( Kalkınma.gov.tr /kamu yatırımları) Bunları görünce fatura kesilecek yerin Belediye olmadığını, daha net görecektir.
       Ayrıca Sayın Milletvekili, Uğur GÖKGÖZ Bey ‘de eski  ISBAŞ alanına yapılan, Sosyal Kompleks alanını, emeklilere konut yapılması için verilmesi önerisine gelince,  alan 10  dönümdür, ve en fazla 200 konut yapılabilecektir. Bunun için Isparta Belediyesi çok daha büyük bir alanı emekliye sosyal konut yapılması için 2016 yılında Bakanlığa teklif etmiştir.
       Yapımı devam eden, Komplekste yalnızca güreş organizasyonları değil, Milli Bayramlarımızda,  her türlü etkinliklerde, konserlerde tiyatro vb. her türlü  Sosyal ve kültürel etkinliklerde kullanılabilecek şekilde projelendirilmiş ve yapımında son noktaya gelinmiştir.
     Daha birçok konuda, konuşacak, kamuoyu ile paylaşılacak bilgi ve birikim M.H.P teşkilat kadrolarında mevcuttur.
     Ancak, cümlenin başında söylediğimiz gibi M.H.P siyaset anlayışı bu günde,  yarında sorumlu ve üretken Belediyecilik  çerçevesinde ve önce Ülkem ve Milletin şiarı ile olacaktır.
        Isparta Belediye Başkanımız   Sayın Yusuf Ziya GÜNAYDIN Bey de bu anlayışın Türkiye deki en güzel örneklerinden biridir.
     Bugün: birlik, beraberlik içerisinde olmak, Ülkemizi, Milletimizi her türlü şer odaklarından korumak ve gelecek nesillerimize taşımak için uğraş verdiğimiz bir süreci yaşıyoruz.
     Kıymetli Siyasi  Muhataplarımızdan da bu cihette siyaset yapmalarını bekliyor,
Isparta Kamuoyuna Saygı ve Sevgilerimizi sunuyoruz.”

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °