Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Şarkikaraağaç Ak Parti Teşkilatı İstifa Etti: Ak Parti’de Neler oluyor?

Şarkikaraağaç Ak Parti Teşkilatı İstifa Etti: Ak Parti’de Neler oluyor?

SİYASET 19.02.2020 15:57:00 0
Şarkikaraağaç Ak Parti Teşkilatı İstifa Etti:
Ak Parti’de
Neler oluyor?
Kongre sürecini başlatan AK Parti’de Uluborlu’da yaşanan aday krizinin ardından bugün de Şarkikaraağaç İlçe Yönetimi istifa ettiğini duyurdu. İlçe Başkanı Haktan Güllüce yaptığı açıklamada ‘Bizi çalıştırmadılar’ diyerek istifa ettiklerini ifade etti.
 
Ak Parti İlçe Başkanı Haktan Güllüce Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada; “Ak Parti Merkez Teşkilat Başkanlığı’mızın teveccühleri ile tarafıma Şarkikaraağaç Ak Parti İlçe Başkanlığı görevi tevdii edilmiştir.
 
Şarkikaraağaç yerelinde bazı kişi ve kişiler ve bu şahıslara bağlı olarak hareket eden grupların görevlendirildiğimiz andan itibaren çalışma şartlarını imkansızlaştıran olumsuz tutum ve davranışları ve bu kişi ve grupların bu tutum ve davranışlarına Isparta İl Başkanlığı’nın gerekli parti içi müdahalelerde bulunmaması ve İlçe Başkanı olarak benim de müdahale etme yetkilerimi kullanmamın engellenmesi sebepleriyle ve partimizin olağan kongre sürecinin önünü açmak adına Ak Parti Şarkikaraağaç İlçe Başkanlığı görevimi yönetimimle birlikte bırakıyoruz.
 
Görev yapmaya çalıştığımız süre boyunca desteğini teveccühünü eksik etmeyen sayın TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç vekilimize sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Liderimiz yol göstericimiz Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda davamıza nefer olmaya devam edeceğimizi belirtir saygılar sunarız…
 
Ak Parti Şarkikaraağaç İlçe yönetim kurulu
1-Haktan Güllüce
2-İsmail Erturan
3-Yakup Karanfil
4-Adem Karabıçak
5-Emre Turhan
6-Osman Aşır
7-Mevlüt Karataş
8-Berkant Aslan
9-Ramazan Göksu
10-Gülşah Fadime Karadem
11-Berrin Tortop
12-Mustafa Ergür
13-Volkan Şener
14-İlknur Yıldız
15- Numan Ergun
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °