Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

‘Saadet seçimlerin anahtarı oldu’

‘Saadet seçimlerin anahtarı oldu’

SİYASET 23.03.2018 09:20:00 0
‘Saadet seçimlerin anahtarı oldu’
Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gencay, gündemlerinde ittifak gibi bir konu olmadığını söyleyerek “bugün toplumun yarısından fazlası mutsuz. 18 yaş üstü nüfusun büyük bölümü davalık, millet rahat ve huzur içinde yaşamak istiyor. Saadet Partisi olarak kamplaştırıcı, kutuplaştırıcı siyaseti yok edeceğiz. 2019 yılındaki seçimlerin anahtarı Saadet Partisi olmuştur” dedi. Gencay, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun 24-25 Mart tarihlerinde Isparta’da olacağını söyleyerek 25 Mart Pazar günü Halıkent Moda Park Düğün Salonunda yapılacak Genişletilmiş İl Divan Toplantısına tüm Ispartalıları davet etti.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 24-25 Mart tarihlerinde Isparta’da olacak. Isparta’da bir dizi programa katılacak olan Temel Karamollaoğlu’nun programı ve güncel konularla ilgili bir basın açıklaması yapan Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gencay “2019 yılı seçim yılı. Yerel seçimler, belediye başkanlıkları, belediye meclis üyesi seçimleri, milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimler 2019 yılında yapılacak. Şimdiden seçim yılının ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yerel ve genel seçimlere daha bir yıl varken, Saadet Partisi çok gündeme geldi, anahtar bir parti oldu. Bunun için de ittifaklar gündeme geldi. Saadet Partisi için ittifak diye bir gündemimiz yok. Milletimizin asıl sorunu, işsizlik, tarım ve hayvancılıktır. Milletimizin sorunu ittifak değil” dedi.
YAPILAN ZAMLAR VATANDAŞIN BELİNİ BÜKTÜ
Gencay, şeker fabrikalarının satışı ile ilgili karardan geri dönülmesi gerektiğini söylediği açıklamasında şunlara yer verdi. “Asgari ücretli geçinemiyor, esnafın durumu içler acısı. Yapılan zamlar insanlarımızın belini büktü. Satılan fabrikalarımız gündemde. 120 bin tane çiftçimiz geçtiğimiz günlerde satılan şeker fabrikalarından ekmek yiyor. Sadece 120 bin çiftçimiz değil, nakliyeciler, esnaflar da bu işten para kazanıyor. Milletimizin tamamı bu fabrikaların satışına karşıyken, milletten oy alan bir parti bu fabrikaların satılması için hala daha kararını değiştirmiyor. Bu kararın biran önce değiştirilmesi lazım.
PARTİLER SEÇİM MİLLET GEÇİM DERDİNDE
Ekonomi bitmiş, dibe vurmuş durumda. Dolar 4 liraya dayanmış, ama gündemde sadece ittifak var. Partiler nasıl iktidarda kalırım diye düşünürken, milletimiz geçim derdine düşüyor. Biz kendi adayımızı kendimiz göstereceğiz. Eğer ittifak yapılma durumu olursa seçimlere az bir süre kala bu işler görüşülür. Şimdi yapılmaya çalışılan ittifak milletimizi kamplaştırmaktan öte gitmez. Yaklaşan seçimlerde milletimizi birbirine düşman etmeye çalışanların oyununa gelmeyeceğiz. Biz şu anda milletimizin sorunlarını çözmek için çabalıyoruz.
18 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞIN HEPSİ DAVALIK
Türkiye’de yapılan anketlere göre insanlarımızın yarısından fazlası mutsuz. Vatandaşlarımızın mutluluğu için ne gerekirse yapmamız gerekiyor. İcra dosyaları ile birlikte diğer dosyalar 20 milyonu bulmuş. Bu dosyaları 2 ile çarptığımız zaman 40 milyonu buluyor. Ülkemizde davalı olmayan kimse kalmamış. Bunların çözülmesi gerekirken, ittifaktan başka bir konu konuşulmuyor.
Ülkemiz bu sıkıntılar içerisindeyken, milletin umudu olan, milletimizin sorunlarını dile getiren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Isparta’ya geliyor. 24 Mart cumartesi günü 19.30’da Barida Otelde işadamlarına bir yemek verilecek. 25 Mart Pazar günü 11.00’da Isparta Halıkent Moda Park Düğün Salonunda Genişletilmiş İl Divan Toplantısı yapılacak. Bu toplantıya bütün Ispartalı kardeşlerimizi davet ediyoruz.
KAMPLAŞTIRICI SİYASETİ YOK EDECEĞİZ
Yozlaşan siyasete olgunluk getiren, kişileri değil sorunları konuşan, milletimizi umudu olan genel başkanımıza Isparta’da büyük bir ilgi oldu. Saadet Partisi Türkiye’de bir dönüm noktası olacak. Saadet Partisi, 15 yıldır hiç huzurlu bir gün geçirmeyen, gündemlerde sürekli terör konuları konuşulan bir Türkiye’nin yeni başlangıcı olacak. 81 milyon insan aynı düşüncede olamaz. Tabii ki de farklı düşünecektir. Herkesin düşüncelerine göre ortak noktada buluşuruz, Türkiye’nin çıkarları uğruna herkesi kucaklarız. Kamplaştırıcı, kutuplaştırıcı siyaseti yok edeceğiz.
BU SİYASET, SİYASİ BİR YOZLAŞMA GETİRDİ
Bu siyaset, siyasi bir yozlaşma getirdi. Siyasette hiç görmediğimiz, yaşamadığımız olaylar gündeme geldi. Ülkenin bir kısmı yerli, bir kısmı hain gibi kabul ediliyor. Biz asla bu ülkede yaşayan insanların bu ülkeye hainlik edeceğine inanmıyoruz. Bu konuda da siyasi partilerle birlikte ortak noktalarda hareket edeceğiz. Ülkemizin sadece hizmet noktasında değil, hayvancılık, tarım ve yıllardır sıkıntı yaşadığımız konularda refaha ulaşmasını sağlayacağız. Bu konular çerçevesinde bütün partiler ile oturur konuşuruz. Halkımızın çıkarları neyse onu yaparız. Siyasette düşmanlaşmayı sileceğiz, biraz daha iyi hizmet ederiz diyerek rekabet edeceğiz. 2019 yılında siyasi sürprizler olacağını tahmin ediyorum.”

Anahtar Kelimeler:
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °