Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Saadet Partisi bir tarafa diğerleri bir tarafa

Saadet Partisi bir tarafa diğerleri bir tarafa

SİYASET 14.03.2019 16:25:00 0
Saadet Partisi bir tarafa diğerleri bir tarafa
Saadet Partisi Özkanlar Kavşağından başlattığı sevgi yürüyüşünü Kaymakkapı Meydanı’nda noktaladı. Tüm Türkiye’de seçimlere tek başına katılan Saadet Partisi’ne karşı algı operasyonları yapıldığını kaydeden parti yöneticileri, “Saadet partisi bir tarafa diğerleri bir tarafa” mesajı verdi.

Saadet Partisi, Özkanlar Kavşağı’ndan Kaymakkapı Meydanı’na kadar tellalı yürüyüş düzenledi. Davullu tellal Yürüyüş boyunca “Duyduk duymadık demeyin… Saadet Partisi hiçbir ittifakın içinde değil, tüm Türkiye’de seçimlere tek başına katılıyor” diye bağırdı.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Faruk Algınkılınç, Isparta’nın da damadı olan Saadet Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Demirel, İl Başkanı Cevat Gençay ve çok sayıda partili katıldı. Yürüyüşe Saadet Partisi’nin önceki dönem belediye başkan adayı Süleyman Çakan’da destek verdi.

Kaymakkapı Meydanı’nda bir konuşma yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Demirel, “İttifakta olduğumuzu zanneden vatandaşlarımız var. Algı operasyonu yürütmek istiyorlar. Milli Görüş hareketi olarak tüm Türkiye’de seçimlere tek başımıza giriyoruz. Mısır’da sağır sultan duydu, hala duymadık diyenler olmasın diye tellal çağırdık bağırtıyoruz” dedi.

Saadet Partisi önceki dönem Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan da “Geçen dönem iyi bir çalışma yaptık. Bu dönemde Faruk beyin yanındayız. Bizim o gün hazırladığımız projelerimizle de Faruk beyin yanındayız, arkasındayız” diye konuştu.

Türkiye’de 3 ittifakın olduğunu savunan Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay da “Yukarıda siyaset yapanlar genel seçim havasındalar. Türkiye’de 3 ittifak var. Cumhur İttifakı, Millet İttifakı ve Saadet Partisi’nin milletimizle yaptığı ittifak var. Saadet Partisi oy pusulasında birinci sırada, saadet Partisi bir tarafa diğerleri bir tarafa” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Faruk Algınkılınç ta konuşmasında “Fark var saadet var. Dürüst Başkan dürüst yönetim anlayışıyla yerli ve milli bir belediyecilik sergileyeceğiz. Durmadan çalışıyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz. Isparta hak ettiği yönetime inşallah 1 Nisan’da kavuşacak. Milli Görüş Belediyeciliğinin tadını Isparta alacak” diye konuştu.
 

Anahtar Kelimeler: tarafa diğerleri partisi saadet
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °